SLICK FEM ÅR
Hyllade klubben Slick som varit hem för partysugna stockholmare senaste åren gör denna sommar en fest. Samtidigt passar man på att fira fem år. Dj är Van She Tech från Modular Records och arrangörerna hoppas på en ”elektroeklektisk danskalabalik”. På scen står stockholmsbandet Love is a Burning Thing. Platsen är inte som tidigare år Kägelbanan utan istället intar Slicka Debaser Medis på Medborgarplatsen.

Gayklubbarna laddar upp inför nästa veckas partyinferno. På Connection är det Warren Jon som tar fredagen och Emil Hellman sköter lördagen. Lino Club har på lördag kväll Bernhard på klubbgolvet, Edwrad som sköter schlagerrummet och Katy levererar musik på gården.


90’s
Fredag kväll är det 90’s på Riddarkällaren (Linos plats). Temat för festen är Beverly Hills och Robert Fux (bilden) är värdinna tillsammans med Farao Groth. Tre dansgolv hyllar 90-talets musik, Anders Swerinsson presenterar Eurodisco, klubbfixarna Anders Olsson och Leif Wademark blandar 90-talet och på gården är det 90-talsIndie med Johanna och Shaun.

Dj Marcus Ullmarker som charmade dansgolvet förra lördagen på BoyBar XL-festen på Berns blir tyvärr inte lika synlig när han spelar på läderklubben SLM lördag kväll. Men musiken ger spring i benen likaväl!

PrePride party-fest på Before blir det lördag kväll med Anders Swerinsson. Här hittar du dessutom förköpsbiljetter till Clean-groups Pride-fester.
Fredagskvällens Intern på Hornsgatan har Dj Inca som DJ. Öppet till 03.00. Intern kör sedan Prideveckan onsdag till lördag varje kväll!

Plocka upp QX, Kom Ut, flyers och Pride-programmet på stans gaykrogar: Roxy och Side Track på Söder, Mandus och Torget i Gamla Stan, Göken och Mälarpaviljongen på Kungsholmen. Mys på caféer som Chokladkoppen och Copacabana.

MALMÖ


WONK X2
Wonk satsar stort denna sista juli-helg och imponerar som vanligt med sitt digra program! Fredag kväll är det extrakalas på Deep med Dj Austin Leeds. Hans hemmaplan är annars klubben Space i Miami. Inför Austins spelning värmer Horatio F upp.
På lördag är det Idol-Danny på scen och DJs är Magnus respektive Shaniqua och Francesca
Läderklubben SLM har klubbkväll på lördag.

GÖTEBORG


SUMMERPEAK
Världskulturmuseet är platsen för sommarens klubbsatsning i Göteborg. Eget Regnbågsrum, fyra Djs och två stora terrasser, öppet 22-05. Mixad och gaysnällt. 2000 personer får plats!
Gayklubbarna Gretas och Castro har öppet såklart. Gretas fredagar lördag och Castros sommartid onsdag till lördag.

LANDET RUNT


PITEÅ
Fredag och lördag kväll är det klubb på Polstjärnan i samband med Piteå Dansar och Ler. Hela dagarna är Polstjärnans går förvandlad till Kärlekslandet med showuppträdanden och info. På natten uppträder Fashion Pack (bilden) och showgruppen Tiger. Och DJ spelar såklart. Fredag kväll är det dessutom Mr/Ms Vildmarks-tävling!

ÖSTERSUND
Dagkalas efter paraden blir det i samband med Storsjöyran och Yran-Pride. På scen står klockan 15.00 Jonas Hedqvist och Diamond Dogs. På kvällen fortsätter festen med bland annat The Ark på Stortorget klockan 22.00.

UPPSALA
Sjuårsfirande Orchidea har kallas fredag kväll 21-03. Dj är Nike och det blir hits och schlagers.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2007-07-27 15:52:02