Pride 2007

Stockholm Prides festival blir även i år en vecka späckad av debatter, fester, seminarier, kulturarrangemang, parad och möjlighet att bara slacka runt i Pride Park eller på gayhaken stan runt.

För att inte missa nya spännande arrangemang är ett gott tips att redan nu börja planera vad du vill göra. Via QX.se hittar du allt som händer i vår guidelistning på svenska och engelska. Stockholm Pride har listning på sin hemsida och nu har man även släppts Programboken som PDF. Enkelt att ladda ner var du än befinner dig.

Så vill vi självklart puffa extra för vårt tältområde i PridePark där vi bland annat har QX Shop, Qruisers surfstationer, Kicks Model Search och även besök av gänget bakom Outgames 2009 i Köpenhamn.
I år har vi även Qruiser Lounge tillsammans med Mälarpaviljongen hela veckan (utom paradlördagen) på deras nya sköna pråm. Dj’s, surfstation och nu har Mälarpaviljongen även sett till att få airport – så ta med din egen laptop och surfa runt!

http://www.stockholmpride.org/merinfo/227?utm_source=pridenyheter&utm_medium=email&utm_content=programbok&utm_campaign=070720

Källa: Ladda ner Stockholm Prides programbok

Publicerad: 2007-07-21 10:37:12