På lördag får vi veta om det finns något ”Sugar i USA”. Drygt 2000 amerikanska gaykillar går i land i Stockholm efter en veckans kryssande i Östersjön. Idag besöker de Helsingfors efter att ha gått i kaj i Tallinn och Sankt Petersburg.
Hur många av resenärerna som stannar över natt är inte helt klart. Den stora gruppen tar chartrade bussar direkt ut i Arlanda – så där lär det bli gayklubb om något i morgon kväll!
De, kanske 600 som stannar kvar bjuds till Berns på en middag och därefter tar Boy Bars och Clean-Groups fest över.
DJ Marcus Ullmarker, Henrik Tornberg och Anders Sewerinson visar upp vad svensk dansmusik har att bjuda på. Dessutom GoGoar Juan-Pedro and The Sparkling Crew. Förköp fixas via Mälarpaviljongen eller Torget.
Amerikanarna steg på i Köpenhamn och fick där ett infopaket från Stockholms Visitors Board och dess gayprojekt. I paketet fick de QX GayMap och en info om specialarrangemang i Stockholm nu i helgen.

Förutom BoyBar XL Goes Clean-festen tipsas båtturisterna om:
Connection, Cattelin som har en Sailor Special kväll på lördagen.
Lino som har extraöppet till 05.00 (efterfest från Berns alltså!)
Mälarpaviljongen vars lördagsklubb Before har öppet och som fixar brunch för kvarvarande på söndagen med Dj från 14.
SLM som har Geoff Gains som DJ på lördag kväll.
Göken, Roxy och Side Track som valt att bjuda till lite extra för båtresenärerna.

Dessutom tipsar Stockholm Visitors Board om Great Garbos grav på Skogskyrkogården, guidning på Operan, Slottet med Bernadottevåningen och Livrustkammaren, Thielska Galleriet, Liljevalchs, Moderna museet, Nationalmuseum, Kulturhuset, Millesgården liksom designbutiken Casa Cor. Så stannar de har jänkarna en massa att sysselsätta sig med.
Dessutom informeras de om att Stockholm är värd för Europride nästa år och att stan är perfekt för julshopping!

Så på med vegamössan och välkomna jänkarna till stan!

Publicerad: 2007-07-20 10:56:24