MALMÖ
Fredag kväll är det sommarfest med queerklubben TomBoy. Live på scen Stars in Coma och Dj är Miss Made & The T. Öppet mellan 21-03. Electrosinnade tar sig till Electroclash på Buddah. Fredagen har även transklubben Switch igång. Öppet på Indigo mellan 19.30 till 22.30 och det finns plats för att klä om.
På lördag kväll har läderklubben SLM öppet med en nyinsatt klubbkväll – turisterna kräver detta! Wonk har Dj Magnus som sköter stora golvet 23-04.

GÖTEBORG
West Coast Goes Gay-festen hålls som tidigare år på Kajskjul 8. Festen som görs av Queer och ZapphoBar i samarbete har Andreas Lundstedt, Tranzmission, ”hemlig sångfågel” liksom Andres Esteché på scen. Djs på stora dansgolvet är Andreas Lundstedt, Peter Siepen och Aron. På Schlagerterrassen spelar Kikki Garcia.
Räkna med dundrande kalas nellan klockan 22-05 på lördagsnatten!
På fredagskvällen har Björnklubben pub-kväll på Haket från klockan 19.00 där Castro dessutom har sin vanligt klubbkväll. Gretas välkomnar alla sommarturister till sin fredags-lördagsklubb där det på hemsidan utlovas Hawaii-party nu i helgen. Och Gossip kör sina gaysnälla kvällar varje natt!

STOCKHOLM
Fredag
På Klubb Intern spelar Dj Inca som annars håller till på Connections onsdagskvällar. På Connection spelar fredag kväll Warren Jon. På Riddarkällaren är det klubben 90’s som njuter föra århundradets sista skälvande års musik. Uppmärksamma läsare noterade att vi ivrigt tipsade redan förra fredagen – men det är alltså denna fredagskväll som Robert Fux och Farao Groth hetsar upp stämningen till bästa partynivå! På SLM är det barkväll.

Lördag
På lördagsklubben Before ute på Mälarpaviljongens pråm spelar Dj Anders Sewerinson. Öppet från 19 till midnatt. Perfekt att starta en partynatt på alltså!
På lördag kväll är det ännu en Klubb Caliente-fest på Thailändska Tigern. Klubben innebär HipHop, Dancehall, reaggaeton uppblandat med RnB och annat sväng. Djs är Jazzmonious med residents Vuelta, Pinta och Anti. Öppet 22-03 och Hornsgatan är partygatan.
Lördag innebär också en gaysnäll dansfest på Debaser vid Slussen. fransk house är temat på denna franska nationaldag. Svenska och franska DJs ljudillustrerar så att man tror sig dansa på en klubb i Paris. Vi vill!
lördag är också en kväll då du kan testa Dans i Kransen. Dj Sus arrangerar fest för alla HBT-are och vänner på Mickes i Midsommarkransen. Dansbandsmusik mellan20-22 och därefter disco. Fri entré hela kvällen.
På Connection spelar Emil Hellman och uterummen är öppna! Grannklubben Lino har JJ i klubben, Edward i schlagern och på gården Katy..
Läderklubben SLM har Pool-party med Dj Kent. Pool-partyt brukar vara en av årets mer uppsluppna tillställningar då badbyxor rekommenderas!

Missa inte att festa runt på stans alla krogar och barer: Söder erbjuder Side Track och Roxy. Kungsholmen Göken med grannkorgen Chakula som tar sommarledigt från lördag till första dagen under Pride och Mälarpaviljongen vid strandkanten. Gamla Stan har kalas på Leijonbaren, Mandus och Torget. Den senare med bar-Dj på helgerna.

LANDET RUNT
I Uppsala har Klubb Orchidea fest med Dj Nike som spelar schlagers och hits på Fredmans Pub. I Kristianstad är det pub-kväll ikväll och på lördag i samband med Kristianstadsdagarna, på lördag blir det dessutom grillfest.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-07-13 17:50:17