Det som skulle bli en ”Once in a life time performance” i Stockholm blev – ingenting… Barbra ställer in onsdagens konsert i Globen på grund av halsproblem.
I ett pressmeddelande hälsar Barbra:

– Jag är besviken över denna olyckliga utveckling och så ledsen att svika mina fans. Jag såg fram emot att uppträda i den vackra staden Stockholm.

Biljettförsäljningen till konserten på onsdag gick minst sagt trögt och endast 4000 av de 15000 biljetterna sades vara sålda. Och så sent som i fredags var det inga problem att boka biljetter till rad 1 på parkett!

Anledningen till att publiken svek stjärnan är sjävklart de hysteriskt höga biljettpriserna. De dyraste biljetterna låg på 5500 kr – de billigaste 2200. Till en början. Sedan dumpade EMA Telstar biljettpriset och det gick att hitta biljetter för 800 kr. Trots det uteblev alltså biljettköparna och nu har Barbra fått ont i halsen och måste vila rösten… Så lägligt.

Barbra tvingades ställa in i Rom och Nice på grund av svikande biljettförsäljning. Däremot sålde konserten i Berlin slut på två timmar. Barbras turné kommer nu att fortsätta i Manchester där hon förväntas att uppträda den 10 juli.

Publicerad: 2007-07-02 13:56:53