Partyhelgen

Stora partysatsningar i Norden är det denna helg i Oslo respektive Helsingfors. Där firas sista helgen med parad och slutfester av respektive stads Pride-firande. i Oslo uppträder Pay TV på slutfesten och i Helsingfors är det BWO som presenteras av Qruiser.
Se QX Guide för info om alla aktiviteter i Oslo och Helsingfors.

STOCKHOLM
Salvation har party fredag kväll på Nalen mitt i stan. Dj Luke Hope från Storbritannien spelar på stor golvet. I Schlagerrummet spelar Victorias Jesper Lögdahl. Och som alltid på Salvationfesterna blir det snygga hunkar som GoGoar på scen.
Club Connection är platsen för dig som ännu inte hunnit köpa DogTag – eller veckopass – till Stockholm Pride-festivalen. Lördag är sista dagen att köpa till billigare pris och för de som tycker det är krångligt med att beställa över nätet, kan man fixa passet över disk just fredag kväll. Biljettpriset är 550 kronor och är du pensionär eller under 18 år så kostar det 350 kronor. På söndag stiger priset med en hundralapp.
På lördag kan alla Magnus Carlsson-fans lyssna på hans nya skiva. Den premiärspelas från klockan 22.00. DJs på Connection är fredag Warren Jon och lördag Emil Hellman.
Grannklubben Lino har sitt lördagskalas med JJAndreas i schlagern och på gården Anders.
I samma lokaler är det ikväll klubben 90’s. >N>Anders ”P3HOMO” Olsson och Leif TechNoir Wademark kör sin klubbhyllning till 90-talets musik. Eurodiscoröj, 90-talshits och somrigt indie är temat där förutom klubbfixarna även Anders Sewerinsson liksom Johanna och Shaun spelar.

Fredag betyder även klubb Intern på Bysis på Södermalm. Dj Yrla spelar electro, HipHop och 90-tals eurodisco.
Läderklubben SLM har öppet sin bar ikväll och i morgon är det Niclas Paus som är DJ.
Lördag betyder även klubb Before på Mälarpaviljongen. Mys på pråmen med Djs som spelar – perfekt förfestarställe!
Torget, Mandus, Roxy, Göken, Side Track är gaybarerna i stan och bra tips är att spana in Momma vid Nytorget.
Caféhängtips är Copacabana, Sjöstad, Chokladkoppen och Två på Söder.

GÖTEBORG
Queer har sin månadsfest och passar på att utse Mr Queer. Sex killar ställer upp i tävlingen som skall ge en finalplats vid den Mr Gay Sweden-tävling under Stockholm Pride som går av stapeln den 1 augusti. Konferencier är Miss Inga och Dj är John Eltong från Köpenhamn medan Aron sköter schlagerbaren.
SommarCastro på Haket har fredag kväll Dansbar med Dj. Gretas har som vanligt öppet fredag och lördag natt till 04.00.

MALMÖ
Läderklubben SLM, som preparerar sig inför SummerCamp ’07, 11-15 juli, då läderkillar från hela Europa far ut på landet och rumlar runt, har klubbkväll lördag.
Fredagsklubben Electroclash intar Buddah med Dj Shiny Shooz och lördagsklubben Wonk intar Deep med DeeJay Jonny på stora golvet, Shaniqua på 70-90-golvet, Francesca i karaoken och inte minst Arja Saijonmaa på scen.
Missa inte hbt-iga caféhhänget Banjo!

LANDET RUNT
Dalarna Goes Gay -fest blir det fredag kväll på Bolanche i Borlänge. I Sundsvall, mitt bland alla konfererande kristdemokrater är det Open Mind-fest fredag kväll på Oscar Matsal. Uppsala har klubb Orchidea-fest på Fredmans fredag kväll där Nike spelar ”hits och schlagers”.
Borås har numera sommardisco på torsdagar och sitt ordinarie lördagsdisco igång! I Kristianstad är det Pub-kväll på lördag.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-06-29 16:06:19