Idrottande homosar
Stockholm Pride har sporttema i år. Bra initiativ tycker vi och samlade fyra idrottande homosar som framgångsrikt uppnått status inom sina respektive sporter; Louise som spelar rygby, Johan som tävlar i judo, Daniel som simmar och Jenny som spelar tennis. Det blev snack om homofobi, att våga berätta för lagkamraterna och om folks fördomar.

Annie Seel: ”Jag har alltid velat leka på andra sidan staketet”
När hon blev stor skulle hon möta världen på hästryggen i jeans och rutig skjorta, som en man. Sen skulle hon träffa drömprinsen, ta av sig hjälmen och förvandlas till kvinna med svallande hår och yppiga bröst. Idag är hon en femme fatale som gjort machokarriär. Möt ökenrallyvärldsmästarinnan Annie Seel.

Vem blir Miss Gay Sweden 2007?
På tävlingsdagen onsdag 1 augusti Ska Miss Gay koras på Kolingsborg. I juryn sitter; Petra Östergren, Sara ”Bruden” Lövestam och Andrés Esteche. Vi presenterar samtliga tjejer i finalen.

Stockholm Pride 2007
Allt du behöver veta inför sommarens Pridefestival: Artisterna, DogTag, Invigningstalare, Pridelåten, PrideHouse, Schlagerkvällen!

Casper gör gayfilm i USA
Casper Andreas är Tibrokillen som flyttade till USA för att plugga teater som 20-åring. Tolv år senare har han gjort två egna långfilmer, ett par kortfilmer samt medverkat i ett par stora Hollywoodfilmer. Under Pride visas hans senaste film ”A Foour letter word”. Vi har pratat med Casper.

Dessutom: Mian Lodalen hyllar hjältarna i Riga, Mats Strandberg undrar om ett gayghetto vore fab? Vi har diskuterat Nouveau Riche med Ulrich Bermsjö och ställt nyfikna frågor till Anna Ardin som är en av tjejerna bakom den nya Queerklubben ”Feber” i Visby.

Publicerad: 2007-06-27 00:00:00