MALMÖ
På fredagskvällen öppnar sommarklubben Electroclash. Klubben drivs av Dj Joe som annars har lördagarna fulla med Wonk. Premiärkvällen kommer italienska DJn Pagano som annars oftast spelar på Heaven i London. Electroclash håller till i Buddah Lounge lokaler och på malmömanér startar festen först 23.00 och slutar 03.00. Varje fredag sommaren ut kan man dansa till stans bästa musik! Och innan festen börjar på Djäknegatan arrangeras After Beach Pre Party – maila electroclash för info om vilken strand som invaderas av dansglada just den fredag du är på G.
På lördag är det Wonk igen liksom öppet hos SLM på Ystadsgatan.

STOCKHOLM
Gay Skinheads har extra kul i helgen. För andra gången arrangerar SLM i Stockholm en weekend för grabbar i kängor och rakade skallar. Fredag kväll är det strikt på SLM så bara skinklädda män kommer in. På lördagen blir det först en båtutflykt i Stockholms skärgård så gemensam middag och förfest på SLM som sedan öppnar för alla medlemmar på natten. Dj är Henrik som fixar ska, OI och annat skin-baserat. På söndag avslutas helgen med en brunch. Mer info på gayskin.se.
På lördag kväll spelar JJ på Linos klubbgolv, Andreas har schlagerrummet och Katy kör gården. Grannklubben Connection har Emil Hellman på fredagen och Warren Jon på lördag. På lördag kväll är det Before-klubb på Mälarpaviljongen. Ute på pråmen eller på landbacken.
Fredagkvällens Intern på Hornsgatan har Dj Yrla bakom skivspelaren vilket innebär electro, hiphop och eurodisco från 90-talet.
Öppet i helgen på SideTrack, Roxy, Mandus, Torget, Mälarpaviljongen, Göken, Leijonbaren – njut sommaren med skön barhopping!

GÖTEBORG/BORÅS
Öppet som vanligt på klubbarna Gretas, Gossip och Castro. Gaydisco är det även i Borås hos RFSL.

UPPSALA
Klubb Orchidea har fest igen, första gången på sitt sjunde åt. Dj Nike spelar schlagers och hits.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-06-15 10:00:00