Mark Levengood går ut tidigt i detta sommarmarathon och håller sitt program den 24 juni.
– Min ambition är att göra ett sommarprogram som handlar om stora och viktiga saker, ett program som helt undviker name-dropping och slipprigt skvaller om kända människor. Det är alltså ambitionen. Men jag vet nu redan att jag kommer att misslyckas.
I juli väntar intressanta sommarvärdar som Filip Hammar och Fredrik Wikingsson (4), Anja Pärson (7) och Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson (9).
– I mitt sommarprogram skall jag berätta om min uppväxt på ett nöjesfält och djurpark, hur jag blev Gävles Travolta och om alla mina år i nätstrumpor så jag ständigt ser ut som en kassler om låren, säger Lars-Åke.
Fler i juli: Gustav Fridolin (13), Michael Nyqvist (14), Camilla Läckberg(17), Peter Settman (21), Salem Al Fakir (26), Magdalena Graaf (27), Lena Olin (29) och Gustaf Skarsgård (31).

Och några av de sommarpratare vi kommer att lyssna till i augusti är bl.a Mona Sahlin (3).
– Mitt program handlar om kärlek och hat, om teletubbies, om jämförelseångest och moralpanik, om fotboll och solidaritet. Mellan Marit Bergman och Barbara Hendricks kanske jag berättar om statsråden i min regering 2010.
Fler i augusti: Maud Adams (5), Renata Chlumska (7), Filippa Reinfeldt (10), Pernilla Wahlgren (11), Christer Fuglesang (12) och Lena Endre (18).

Publicerad: 2007-06-13 16:22:01