Ikväll är det fest för att fira releasen av boken Bögjävlar. Journalisterna Tomas Hemstad, Roger Wilson, Stefan Ingvarsson, Petter Wallenberg och Daniel Björk analyserar bögvärlden och ger kängor åt det man ser som såväl taskig mode- som musiksmak liksom några tjuvnyp åt såväl Stockholm Pride som QX. Svenska bögkulturen ser de som ”självbegränsande, infantil och enkelspårig”.
Så kvällens release-party bjuder på ett alternativ på snygga klubben Marie Laveau. I entrén ingår boken och du får lyssna på DJs som Baddlover, Tomas Hemstad och Gangbang Soundsystem. Öppet 21-03
Har du inte tid att gå på kalas ikväll så hittar du boken i QX Shop.
Stockholm erbjuder ikväll även Connection där Christer Broman spelar. Club Gaysha har öppet ikväll på Swedenborgsgatna. Barerna Torget, Mandus och Leijonbaren i Gamla Stan, SLM, Side Track, Momma och Roxy på Söder och så Göken, Mälarpaviljongen på Kungsholmen och gayiga Babs på Birger Jarlsgatan (när skall så Vasastan och Östermalm få ett gayhäng?). Café Copacabana och Chokladkoppen är mysiga alkofria alternativ.

Är du i Göteborg så betyder onsdagskvällar att Castro har sin bar öppen på Haket och att Whish har sin onsdagsbar igång. Gaysnälla Gossip har öppet och RFSLs träffpunkt HaBiT är igång efter flytten.

I Malmö är det SLM som ser till att onsdagarna är partyplatsen för bögar. Denna kväll är temat Naket. För de som vill ha kläderna på är det Café Banjo som är öppet ikväll – och alla mixade hak såklart!

Landet runt är det Pub i Borås, Café i Sundsvall, Trollhättan och på Ebbas Skafferi i Lund

Publicerad: 2007-06-13 15:30:53