STOCKHOLM
Det blir en unik spelning i Sverige då bandet Raymond & Maria kommer till queerklubben Combustion på fredagskvällen. Det blir bandets enda spelning i sommar på våra breddgrader. Förutom Raymond & Maria kommer Izabel Gusman med modern electronica och Dj för kvällen är Yrla. Combustion fixar från den 20 juni även en sommarklubb. Tack för att ni finns och breddar partyscenen i Stockholm! Nu kan till och med ”bögjävlar” roa sig.

I morgon breddas scenen av klubben Caliente som har party på Thailändska Tigern på Hornsgatan. Klubben har växt och är nu en tung nattklubb med Dancehall, Reaggaton och HipHop. DJ’s är Vuleta, Pinta och Anti och toaster för kvällen Mr Danilo.

Lino har party såklart! Pamela spelar i klubben (bered er på värme), Edward i schlagern (bered er på svett) och Anders sköter gården där man dessutom kan svalka sig! Grannklubben Connection har DJ-listan Warren Jon på fredag och Emil Hellman på lördag. Connection öppnar till helgen sin utegård på allvar och där möter ni ett gäng sköna bartenders som är redo att serva drinkar till gays, bis, transor, straighta och annat festfolk.

Klubb Intern fredag kväll betyder het utegård och inne i klubben Dj Pinta från Caliente. Uppvärmning inför lördagsfesten alltså!
Mälarpaviljongen måste ha haft något av ett totalrekord i tisdags, dagen innan nationaldagen. Har aldrig sett personalen slita så hårt! ”Invasion” vid Norr Mälarstrands vatten! Räkna med fullsatt ikväll och dessutom en personalstyrka som ökats på för att ta emot alla sköna sommargäster! Pråmen är en succé. Lika tight men skönt var det på Göken och afrikanska grannkrogen Chakula uppe på Pontonjärgatan. Barhoppning på Kungsholmen är ett hett sommartips!
Gamla Stan med Torget, Mandus och Leijonbaren är minst lika heta tips nu när sommaren är här. Och uppe på Söder är fikastället Copacabana vid Hornstull, men gaytäta Street nedanför och shoppen Hallongrottan bra alternativ. Nytorgets Momma och Roxy liksom Mariatorgets Side Track och SLM lär bli välbesökt. På SLM är det Dj Micke som spelar.

GÖTEBORG
Förra helgens HBT-GBG-festival ger blodad tand! Och Björnföreningen som hade weekend slutar inte fest för det. Fredag kväll har man björnbar på Castro som även har öppet för alla andra! Fullt ös på Gretas, Gossip såklart.

MALMÖ
Queer-klubben TomBoy har fest fredag kväll på The Watt/Bodoni. På scen The Models och Butterdogs. Dj för kvällen är Felix
Transklubben Switch har öppet sin pub på Indigo mellan 19.30 till 22.30. På läderklubben SLM är det gummikväl i morgon lördag.
På Wonk är det lördag kväll Velvet med DeeJay Jonny på stora golvet. Dj Shaniqua spelar på 70-90-golvet och karaokebaren är igång!

LANDET RUNT
Gaydisco i Borås och Pub i Kristianstad på lördagskvällen.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-06-08 12:05:35