Hela Göteborg sjuder av HBT-liv, men även resten av landet har plats för partyglada. Ikväll är det tjejfest på Bacchi Wapen, Klubb Intern har sommarkalas och Combustion har stödkalas för Ladyfest.
I morgon är det stor fest i Köping och på Wonk spelar i morgon John Eltong.

Hela Göteborg sjuder av HBT-liv – se bara listningen i QX guide denna helg! Men de stackare som inte befinner sig i Göteborg kan roa sig på annat sätt.

MALMÖ
Klubben Wonk har danska John Eltong som DJ på lördagskvällen, Eltong dyker upp allt oftare som gäst-DJ på klubbar i södra Sverige. Svängigt och husigt!
Läderklubben SLM har ikväll specialkväll och i morgon är det som alla lördagar öppet i baren – för medlemmar.

STOCKHOLM
I Lino Clubs lokaler har ikväll fredag 90’s öppet. Tema Alkoläsk och på de ter olika dansgolvet spelas olika sorters musik från det goda 1990-talet. På lördag kväll är det gayklubben som håller öppet. På klubbgolvet spelar JJ, i schlagern Edward och ute på gården Katy.
Grannklubben Connection som laddar upp inför tjejfesten MouseClub på tisdag har fredag kväll Emil Hellman som DJ och på lördag är det Warren Jon som står vid spakarna.
Redan ikväll blir det tjejfest. Det är Gina-festen med Dj Queen Sandra Benarba från Club Caliente och Natacha Peyre som ser till att få folket att dansa. Platsen är inte längre Kolingsborg utan Bacchi Wapen.
Klubb Intern på Bysis på söder satsar på sommarkalas med Dj Felicia. Klockan 22.30 uppträder Jack Noah. Den tidigare utannonserade DJ Battle skjuts upp.
Diamond Dogs är i final i TV4:s Talang 2007. Klockan åtta kan man se dem på TV och befinner man sig på Mandus i Gamla Stan så kan man se sändning på storbild. OBS! Glöm inte att rösta på favvodrugorna ikväll!
I Gamla Stan minglar man med fördel runt på café Chokladkoppen, baren Torget eller loungebaren Leijonbaren.
På Söder är det vid Nytorget Roxy och nyöppnade Momma som regerar. Mys, bar mat och skönt barhäng. Vid Mariatorget är det Side Track som styr från idag klockan 20 – 01 och för de läderintresserade är det sedan bara att traska över gatan till läderklubben SLM som blivit grundligt fixat efter förra helgen Bastille-kalas.

På lördagskväll öppnar så Mälarpaviljongens lördagsklubb Before för säsongen. Efter onsdagens galamingel och bra väderleksrapporter kan vi garantera en underbar start på partykvällen. Med bar väder kommer även att Gökens uteservering är fullsatt. Bara något kvarter upp från Norr Mälarstrand till Pontonjärgatan!
Vid Hornstull hänger de som vill botanisera i queershoppen Hallongrottans gömmor eller fika på café Copacabana. Ett cafétips är att ta sig till Café Sjöstan vid biblioteket i Hammarby Sjöstad, bra paus vid vattnet efter en lördagspromenad!

KÖPING
De populära KAK-festerna hålls igen i morgon på Tobbes mingelbar. På scen står Jonas Hedqvist. Mycket folk förväntas då det är sommaruppehåll och en planerad fest i Örebro inte blir av.

PITEÅ
Polstjärnan i Piteå har kalas på lördag kväll. Öppet 22-02 och det är en medlemsfest, så ta medlemskortet med! Du kan även maila klubben senast under fredagen så kan du komma in på gästlistan.

ÖVRIGA LANDET
Gaydisco i Borås på Magasinet som alltid lördag kväl!. Klubb Open Mind i klubblokalen Strawberry lördag kväll. Pubkväll på RFSL Kristianstads lokaler på lördagskvällen.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-06-01 18:32:39