OSLO
Ikväll kan du fira in 17-mai på Studio 17 där Dj André spelar på Matrix Flash Party. Naken har sin onsdagsshow, dvs dragshow a la hysteri! På Barbeint är det Discokalas med Dimitri from Paris.
Så gäller det att vara pigg och kry för morgondagens firande!

STOCKHOLM
Onsdag betyder Christer Broman som DJ på Connection och gästbartender Vince. Torget har besök av gruppen The Ciccones som spelar Madonna-låtar akustiskt. Klockan 21.00 börjar de. Läderklubben SLM meddelar i sitt medlemsmail att man har ”flexibel” öppettid ikväll. Vanligen stänger SLM vid midnatt på onsdagar, men ikväll kan det beroende på stämning och antal besökare vara öppet längre.
Sköna dansklubben Monday Bar fortsätter sina imponerande satsningar och kör en XL-fest på Göta Källare med Dj Sven Väth, ”trance-musikens gudfader”. Väth börjar spela 01 och uppvärmningen sköts av Markus Stork.
Combustion har Queerfest på Kägelbanan med Datapop-gruppen Synthetical på scen. Dj’s är Fittfisken, Tamagotch, Magro, Ane och Combustion-tjejerna själva.
På Olssons Video är det Hello Ugly, mixad dansbar med Dj Dmitry Fydorov och uppvärmning av Andresi.
Och så klart mys på Mandus, Göken, Roxy, Side Track och… Mälarpaviljongen som i helgen kommer chocka Stockholms gayvärld med sin nya fantastiska partyyta! På plats ikväll – gå ombord i morgon och baren öppnar på fredag!

ÖREBRO
Årets Kärleksdagar är igång i Örebro och ikväll inleds festdelen med en Ungdomsfest på Orlando. HBT-ungdomar upp till 27 år är välkomna. Öppet till 01.00.

GÖTEBORG
Gretas har numera öppet ”endast” fredagar och lördagar så ikväll är ett bra tips att ta sig till Castros Family-pub. På nya baren/festplatsen Wish är det onsdagsöppet liksom hos tillika mixade och gaysnälla Gossip.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-05-16 14:25:28