Efterlysning

Vi vill komma i kontakt med er tjejer, killar eller T-personer som har ett öppet förhållande, är nöjda singlar och inte söker förhållanden eller ni som trots att ni hittat kärleken ändå valt att bo på varsitt håll.
Tidningen QX vill lyfta fram andra kärleksalternativ än par som träffas, flyttar ihop och håller ihop för alltid i tvåsamhet. Därför efterlyser vi er som valt en annan väg:

Fler och fler par väljer att leva tillsammans med gemensam ekonomi, gemensamt boende och så vidare, men har insett att en enda sängkamrat resten av livet känns ointressant. Att då ge sitt förhållande prefixet ”öppet” kan vara en bra lösning för vissa. Man ger helt enkelt varandra tillåtelse att ha andra sexuella förbindelser. Vi vill komma i kontakt mer er…

Att flytta ihop kan av många ses som en naturlig fortsättning på ett förhållande. Vissa skulle dock aldrig vilja ge upp sin egen bostad och har behov av lite eget svängrum. QX söker er som valt att fortsätta bo på eget håll trots att ni varit ihop ett tag.

Och vi vet att det finns massor av singlar där ute som inte är det minsta sugna på att bli ihop med någon. Singellivet är perfekt precis som det är och QX söker er som gärna berättar om hur det funkar att inte alls se förhållandet som ett slutgiltigt mål i livet.

Så, är du, eller känner du nån du vill tipsa om som följande stämmer in på:
– Stolt självvald singel som inte alls letar efter förhållande
– Särbopar som hängt ihop ett tag
– Par som har ett öppet förhållande

…så hör av er till:

Publicerad: 2007-05-15 17:30:00