ÖSTERSUND
Gay Club Alexis har fest på lördag kväll där musiken är en mix av såväl schlager som techno. På scen står Diamond Dogs, Årets Drag 2007 vid QX GayGala och semifinalister i TV4:s Talang 2007. Festen hålls på GIII mellan 21-02 och förfest arrangeras i RFSLs lokaler på Storgatan 39 från 18.


GÖTEBORG
Sköna klubben GayStraight2Hell har party på Respekt. Temat är natur och äntligen får vi höra Il Stefano spela på gayklubb igen! Respekt ligger på Järntorget och GS2H har öppet 21-03.


KÖPING
KAK i Köping har återigen fest och satsar på det lyckade konceptet med skumparty. KAKs fester har gjort att tidningen VLT utropat Köping till Västmanlands gaymetropol! Bussar går till Västerås efter festen. Platsen är Tobbes Mingelbar på Storagatan 22.


NO

KÖPING
På lördag kväll är det Tjejfest på Seaside. Festen pågår till 03.00 och det kostar 30 kronor i entré för medlemmar i RFSL. Gäster måste föranmäla sig och betalar 60 kronor. Föranmälan sker enklast på Seasides hemsida.. Seaside ligger på Sjötullsgatan 3.


VÄXJÖ
RFSL Kronoberg har döpt om sin klubblokal till Strawberry. På lördagskvällen är det fest och man har temat karaoke. Så medlemmar i RFSL (man måste vara medlem innan festen för att komma in) bör harkla sig innan man gör entré! Strawberry ligger på Östregårdsgatan 8.


MALMÖ
Indigo används för fest! Lördag kväll är det Dj Ingrid som styr stadens tjejer på dansgolvet. Uppmaningen lyder att komma i tid för att slippa trängas i trappan upp till festloaklen på Monbijougatan.


Wonk har samtidigt en fest med Londonklubben Salvation. Dj är svenske Londonbon Mattias Dabo och GoGo-killarna är nedflugna från Clean-Group i Stockholm. Öppet mellan 23-05 på Amiralsgatan 20.


STOCKHOLM
Barbarellas Confessions kör sin show på Odentetaern. Dragshow med handling! After Dark är kvar på Cirkus – missa inte den showen! Efter showerna går man lämpligen till Lino eller Connection – eller om man är lädergrabb SLM där K-Paxian spelar. Hinner man inte gå på Dragshow så hottar man upp sig på Roxy, SideTrack, Mandus, Torget, Leijonbaren, Göken och Mälarpaviljongen. Tar ni barrundan i den ordningen/eller tvärt om passar det perfekt rent geografiskt!

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-05-04 18:27:36