STOCKHOLM
JJ spelar på lördag på Linos klubbgolv. Schlagern tar Edward Af Sillén hand om och Katy har utegården. På grannklubben Connection är det Warren Jon ikväll och Emil Hellman lördag kväll.
DJ är det som vanligt även på SLM. Nu i helgen är det Kent som står för spelandet. Fredag är barkväll som vanligt. Läderklubb med dresscode och medlemskapskrav!
Leonora har Kinks & Queens-party fredag kväll på Container. Skräck är temat! Fredag kväll är det även Klubb Honung. Kvällen inleds med ett panelsamtal om porr där Ylva Maria Thompson, Calle Rehbinder och Malinda Flodman diskuterar mellan 20-21. Därefter spelar DJ Über och DJ Hardy. Honung är klubben för bisexuella och vänner och man håller till på Leijonbaren i Gamla Stan.
Fredag kväll innebär även KlubbIntern där Transistor, Adios och Abjekt spelar punkig electro, queersynth och new romantic-klassiker.
I torsdags var det nypremiär för After Darks show La Dolce Vita på Cirkus. Showen, som förutom en rad nummer vi känner igen sen gammalt har fått nya aktuella tillskott sedan tiden på Tyrol. Showtime onsdagar till söndagar fram till 5 maj.
Som QX.se tipsat om tidigare är det även Barbarella-show på Odenteatern lördag kväll! Tidningen Macho från Gringo-gänget firar samma kväll ett år med stor baluns på Färgfabriken.
På Re:Orient lördag kväll spelar Berlinska queer-DJn Ipek tillsammans med slagverkaren Hakan Vreskala. Höjdpunkt!

Sommar-föraningar och Mälarpaviljongen är i full gång sedan förra helgens premiär. Njut kaffe eller ett glas vin vid Riddarfjärdens strand! Öppet från lunchtid och till sent på natten. Uteserveringarna på Mandus, Torget, Göken, SideTrack är på plats och Roxy får sin nya servering, med ordentliga bord uppsatt under fredagen.

GÖTEBORG
Restaurang S.o.H.o. har gaytema fredag kväll. Denna fredag blir det Underwear Fashion Show presenterad av affären Bonnie & Clyde. Castro har fredagsöppet och Gretas såväl fredag som lördag. Under Vetenskapsfestivalen i Göteborg är det Regnbågstema i delar av Bältesspännarparken. Missa inte heller Peter Jöback i Cabaret eller njut Jean Genet på Pustervikseatern där hans Jungfruleken just nus pelas!

MALMÖ
TomBoy har kalas fredag kväll. På scen står Beatitude från Köpenhamn och Dj är Dennis. Öppet 21-03 och gratis inträde.
På Indigo är det fredag kväll pubkväll med Switch för transpersoner.
Wonk har Dj Niclas Paus spelande lördag kväll. Bered er på ett hett dansgolv! DeeJay Johnny sköter 70-90-talsgolvet och Belinda styr karaokebaren. Temafest fredag på läderklubben – underkläder. På lördag är det klubbkväll som vanligt!

LANDET RUNT
Dalarna Goes Gay -festen hålls ikväll i Falun och klubben Etage. Öppet 22-02. Borås har gaydisco i RFSLs lokaler. I Kristianstad är RFSL-puben öppen lördag kväll.

KÖPENHAMN
Lördag är sista natten med Pan Club i Köpenhamn. Själv discoteket finns kvar men kommer inte längre att vara renodlat gay. ”Gay Friendly” kallar man sig från söndag och så tipsas det om att torsdagarnas ”Slik” är extra gaykul! Så Köpenhamn står från söndag utan stort gaydisco. Dansa kan man dock göra på såväl Never Mind som lördagsklubben Tease. Tease har även killdansklubb denna fredag under namnet Hardcore.
Lördag kväll kan vi tipsa om att det blir en stödfest för sommarens Queerfestival i Köpenhamn.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2007-04-13 16:23:06