STOCKHOLM
Ta en djupt andetag – här kom mer partylistningen Påsken 2007:

ONSDAG:
Connection Påsken inleds med Jossan som kör karaoke och Christer Broman spelar.
SLM inleder sin Easter Parade med onsdagsöppet på klubben. SLM har sedan öppet hela påsken.
Twisted, Clean-group har en fest på Soap Bar i city. Marcus Ullmarker är Dj och man introducerar Bar-GoGo-killar! Början på ett nytt koncept?

TORSDAG:
Clean på Skärtorsdag: Don Juan-Pedro intar Göta Källares scen med 40 dansare! Räkna med en spektakulär inramning av Marcus Ullmarkers, Niklas Paus, Pamelas och Miss Scary Marys leverans av house, RnB, schlager, latin och disco. Två golv på olika våningsplan.
Club Hallon på Snaps/Rangus Tangus vid Medborgarplatsen, har fest med house och schlager-musik.
Queer Vårfest blir det på Allhuset vid Universitetet. Queer Dykes och KulturKampanjen arrangerar. Singer/song writer Alice B och countrymusikern Tor Rot på scen. Dj Yrla spelar.
Monday Bar XL intar Münchenbryggeriet och bjuder på en av sina fantastiska kvällar. Den internationella stjärn-DJn Paul van Dyk spelar och har själv valt ut kvällens övriga DJs: uppvärmning sköts av David West och i ”Dumb ‘n’ Furry Room” spelar Özgür Can och JdotP. Monday Bar bjuder ännu en gång på en helt makalös dansfest. Mixat och självklart gayvänligt.
QueerTangofestivalen har QueerTango-fest på Skeppsholmsgården. Öppet till 03 för eldig cheek to cheek dans.

FREDAG:
Salvation har fest på Nalen med Per QX på Salvation-golvet och Anders Sewerinson som spelar disco och RnB. Garanterat läckra GoGo-grabbar och tjejer!
90’s klubben som drivs av P3-Homo Anders Olsson och TechNoir Leif Wademark bjuder på en orgie i 90-talsmusik. Tre olika dansområden: Eurodisco, Blandat 90-tal och Indie. 90’s håller till på Riddarkällaren, det vill säga Lino-lokalen.
Intern som ju numera har öppet till 03.00 på Bysis, har Yrla som spelar på Långfredagen. Dessutom kommer Club Calientes Odd Lou och adderar HipHop, dance hall och electrovibes.. bland annat!
Connection bjuder på överraskningar i Påskens anda förde som kommer tidigt. Dj för kvällen är Warren Jon, stans läckraste australiensare!
QueerTangofestivalen har fortsatt dansfest fram till 03 ute på Skeppsholmen.
Mälarpaviljongen öppnar för säsongen! Äntligen – våren är verkligen här! Öppet från 11.00 alla dagar och stänger gör man beroende på vädret.
SLM har baren öppet för medlemmar.

LÖRDAG:


Niklas Paus spelar på Clean och SLM
SLM har dansgolvet igång. Niklas Paus spelar! Medlemsklubb och dress code så klart!
Combustion har stort Queer party på Kägelbanan. På scen Kids on TV (Can) och Norma Bates. DJs är Emmon, Tamagotch och Bax.
Lino firar påskafton med Pamela på stora klubbgolvet. I schlagern spelar Andreas och ute på gården är det Anders som styr.
Connection har överraskningar även denna kväll för de som kommer tidigt. Och Dj för kvällen är Emil Hellman.
QueerTangofestivalens dansklubb pågår även denna kväll fram till småtimmarna. Nu lär det vara en massa som efter tre dagars kurs och seminarier känner sig säkra på golvet och tar ut svängarna extra!

SÖNDAG
Monday Bar Påskfest på Göta Källare. Staffans och Johnnys gaysnälla dansklubb presenterar Nick Sinner och Dj-duon Under Sun. Öppet till 03.00 och platsen att hänga på om man är danssugen!
Patricia kommer garanterat att vara smockfullt. ”kycklingen har fanatiskt samlat ris just för denna dagen och påskägg har han i massor! Välkommen ombord”, står det på klubbens hemsida.
SLM fortsätter påskfestandet för de som inte har rest till den stora läderträffen i Berlin. Dansgolvet är igång och styrs av Micke.
QueerTangofestivalen har sista nattfesten. Öppet till 03.00!.

Obs -mycket klok idé att köpa förköpsbiljetter till dansfesterna. Clean och Salvation via Torget och Monday Bars fester via C.U.M Clubwear.
Och så är ju alla restauranger/barer öppna som vanligt. Kajka runt mellan Göken, Mandus, Torget, Leijonbaren, Side Track och Roxy! Tänk bara på att ta varannan vatten!


Club Prince kör gaybar torsdagar
MALMÖ
Wonk ser till att Malmö-borna får chans att roa sig under Påskhelgen.
Skärtorsdag arrangeras Malmö Goes Gay på Chokladfabriken. Dansgolvet styrs av Magnus och Per QX. Förköp fixas genom JC Södertull.
På lördag är det Wonk som vanligt på Deep.
Samma kväll är det stor Tjej-fest på Indigo mellan 23-03.
Club Prince har som alltid sin torsdags gay ”hangout” på Röda Kvarn. Bra plats att starta på inför Malmö Goes Gay-kalaset.
SLM har ikväll onsdag specialfest i lokalerna på Ystadsgatan. På lördag är det klubbnatt för de som inte rest till Berlin!
För tillresta rekommenderas dagbesök på såväl Malmö Konsthall för Elmgreen&Dragsets utställning som en Pågatågsresa till Lund där Elisabeth Ohslon-Wallins utställning In hate We Trust öppnar på Kulturen på lördag. Mysmus dagtid är även Café Banjo – Malmös eget HBTQ-café!

GÖTEBORG
Påskhelgen betyder detta år att GayStraightToHell har lördagsfest. Öppet 21-03 och musik levererad av Qlimt och GS2H-gänget.
Gretas har påsköppet hela helgen: Torsdag 21-03, fredag 22-04 och påskafton 22-05!
Castro har stor påskfest på fredagskvällen på Haket och ikväll onsdag såklart Castro Family!
Och Gossip som vanligt, öppet alla dagar som gaysnällt hak!

LANDET RUNT
Gay disco i Borås på lördag och ikväll onsdag är det GayPub. Bägge i RFSLs klubblokal Magasinet.
Stolthet och Fördom heter queer-klubben i Karlstad. Fest denna månad är det på lördag på Viken bar. I Kristianstad är det Pub-kväll på RFSL, lördag kväll.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2007-04-04 14:16:35