STOCKHOLM
På lördag kväll blir det Hootchy Kootchy Club på temat Burlesque: ”where glamour meets the worlds weirdest freakshow!” Helsida i DN där performanceartisten Jennifer Miller från New York berättar om att vara ”skäggiga damen” hottar upp stämningen inför en av stans skönaste queeriga klubbar. DJ är Infamous Virgins med flera. Öppet 21-02 på Kägelbana.
Innan är det kalas med klubb Idyll som slagit påsarna ihop med bokaffären Hallongrottan. Det blir tidig kväll litterära inslag och därefter gör MalaTIna från Pornflakes Queer Crew i Berlin en performance. Dj för kvällen är sommarklubben Slicks Asynja. Idylls kalas är på El Mundo, Erstagatan.
Varm fredagskväll betyder möjlig försmak för Klubb Interns sköna utegård på Bysis. Dj för kvällen är Felicia.
Connection har ikväll Warren Jon som Dj och i morgon lördag spelar Emil Hellman. Åldersgräns är 23 på helgerna och på onsdagar då de har Karaoke med Jossan är det 18 år.
SLM har barkväll ikväll och i morgon spelar Dj Alpha. Lördag tidig kväll är det BDSM-tema för de seriöst intresserade, kontakta klubben för mer info.
På Lino är det garanterat mingligt lördag kväll på utegården. Där spelar Anders och schlagergolvet styrs av Edward. Stora dansgolvet har JJ som plattvändare av klubbmusik.
På barfronten har Elisabeth Aronsson, som tidigare var med i Hanna-koncernen och som var med att driva Gay Bar i Gamla Stan öppnat Momma tillsammans med tre kollegor. Premiären i onsdags var fullsmockad av Söderfolk vilket betyder hög gayfaktor. Momma ligger i samma lokal där Folkhemmet låg tidigare. Typ runt hörnet från Roxy. Bra barhopping alltså!
Göken, Torget, Mandus, Leijontornet och Side Track kommer alla garanterat vara fullsmockade ikväll – solen ger oss lusten tillbaks!

MALMÖ
Wonk förbereder sig inför nästa veckas Malmö Goes Gay. På lördagens dansgolv spelar Tonny från Köpenhamn liksom DeeJay Johnny och Belinda sköter karaokebaren.
På SLM är det klubbkväll lördag. Dresscode gäller och entrén håller öppet mellan 22-midnatt.

GÖTEBORG
Ikväll fredag är det stort Queer-kalas. Live performance blir det av Saxwell och musiken levereras av Nic Fisher från London. I Schlagerbaren spelar Kikki Garcia och GoGo dansare underhåller. Festen förgylls av lansering av en ny Jean Paul Gaultier-parfym.
På lördag blir det Zapphobar-fest på Trappan. Tjejfesten pågår 21-03 och Dj är Inca från Connection. På scen står Maid.
Castro har öppet ikväll fredag 17-02 och som vanligt är det party på Gretas fredag och lördag.
Läderklubben SLM har SpringParty och firar sin födelsedag. Fredag kväll är man på Castro och minglar med andra festande. På lördag är det SLM-fest på samma ställe. Övervåningen endast män.

LANDET RUNT
RFSL har kongress i Skövde och då tar man tillfället i akt att också festa på lördagskvällen. Fredag kväll är det Dalarna Goes Gay-fest på Bolanche i Borlänge. I Sundsvall är det Open Mind-fest på Oscar Matsal och Bar. Även det fredag kväll. Hos RFSL Borås är det fest på lördag kväll. Pub-kväll är det hos RFSL lördag kväll i Kristianstad.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2007-03-30 16:26:32