QX april 2007:

Big Gay Following
Snygg, rolig, kaxig, vågad och impulsiv.
Klart vi älskar Carolina Gynning.

Ett skepp kommer lastat
Våra partykillar Anders och Jens-Peter har åkt på gaykryssning. Men knappast på Ålands hav. De spenderade en vecka på Caribbean Princess i Karibien. Med 2 800 homosar! Här är deras rapport.

Drömmen om barn: Sara och Lotta
De träffades på Qruiser för fyra år sedan. Idag är de föräldrar till dottern Hedda. Det här är Lottas och Saras berättelse om vägen dit.

Drömmen om barn: Jens och Patrik
För två män som lever tillsammans och vill skaffa barn kan det vara minst sagt komplicerat att få sin familjedröm att gå i uppfyllelse. Jens och Patrik har valt att inte kompromissa genom att ta hjälp av ett lesbiskt par eller en ensamstående kvinna – de vill ha en egen familj och hela vårdnaden om sitt barn.

Erik Segerstedt: ”Bögar stöter på mig”
Erik Segerstedt var inte killen jag först trodde skulle gå i Darin och Sebastians fotspår. Men efter leveransen av ”Against all odds” den där novemberfredagen förra året fick man en ny Idol-favorit. Idag har debutsingeln ”I can’t say I’m sorry” toppat singellistan och debutalbumet sålde nyligen guld plus att han är Sveriges sjätte sexigaste grabb.

You´ve got a friend
Kärlekar kommer och går, men vänner består.
Här är tre par vänner som beättar varför just de är vänner och vad som är så bra med just deras vän.

Basketspelaren John Amaechi kom ut
John Amaechi är gaykillen det snackats mest om i USA den senaste tiden. Anledningen är hans nya bok, ”Man in the middle”, i vilken John berättar att han är gay. Därmed blir John den första basketspelare som spelat i NBA som kommer ut som gay.

Dessutom: Sara ”Bruden” Lövsstam skriver krönika med rubriken: Stånga mig, sparka mig, gör nånting! Mats Strandberg undrar varför flatorna skiter i Britney. Bloc Party med homosexuelle sångaren Kele är på väg till Sverige. Ronny Larsson listar 10 Melodifestivalhöjpunkter från 2007. Magda Gad pratar med Mian Lodalen som släpper ny bok tillsammans med Anna-Klara Bratt om könsbalans. Vi har lyssnat på nya skivor från Anna Book, Marie Lindberg, Margaret Berger och J-Lo. Och sett filmer som ”La vie en rose”, ”The Fountain” och ”A guide to recognizing your saints”. Dessutom har vi läst boken ”Vi som aldrig sa hora”. Med mera. Med mera.

Publicerad: 2007-03-28 00:00:00