Party

MALMÖ
Ikväll fredag har TomBoy fest på Bodoni. På scen står live-banden SOM och Basswood Dollies. Dj för kvällen är Tiny Tony. Klubben har öppet 21-03 och det är fri entré innan midnatt. OBS TomBoy är medlemsklubb men du kan lösa medlemskap för 20 kronor i dörren.
Wonk har fest på lördagen med DeeJay Johnny på main floor och Niklas på 70-90-golvet. Belinda sköter såklart karaokebaren.
Transklubben Switch har öppet fredag kväll mellan 19.30 till 22.30. Klubben håller till i Indigos lokaler där det även går att byta om. På läderklubben SLM är det temakväll ”Shaving” ikväll fredag och i morgon är det klubbkväll.
På klubben synth och Gothklubben Vogon Variety som håller till i Indigos lokaler kan man lugnt besöka för att slippa schlagerhysterin. Obs, en mixad klubb.

GÖTEBORG
Gretas har öppet som vanligt till fyra och med två dansgolv. Dj Nicke spelar house på övre planet och Dj Bitter schlagerhits på nedre.
Castro har som vanligt öppet ikväll och i morgon är det Schlagerlounge från klockan 18.00 och efter festivalen visats är det party hela kvällen!
Gaysnälla Gossip har som vanligt öppet alla dagar.

STOCKHOLM
Stor schlagerbaluns blir det lördag på Lino. Klubben har extraöppet från 19.30 till 05.00. Fri entré innan 21.00 och självklart visning av finalen i Globen på storbild. Dj JJ i klubben, Edward af Sillén i schlagerrummet och Katy på gården.
Connection har Warren Jon som spelar fredag kväll och på lördagskvällen kan man se Melodifestivalen på storbild. Schlagerdrinkar och schlagermeny serveras. Dj är Emil Hellman.
Mandus och SideTrack liksom Roxy visar även Melodifestivalen på TV.
Diamond Dogs har extra showkvällar på Blue Moon Bar fredag och lördag från klockan 21.00. Självklart även kombinerat med visning av schlagerfinalen på lördagskvällen.
På Klubb Intern spelar fredag kväll Dj Softalite Soul, Rnb, Hiphop, Ragga, samt lite Latin och Orientaliskt.
På SLM spelar Dj Micke på lördag kväll och ikväll fredag är det barkväll.
Hela helgen firas Kulturfeministfestival på Allhuset vid Universitetet. Fest fredag och lördag kväll till 03.00.

LANDET RUNT
Pay TV uppträder ikväll fredag på RFSL-klubben Alexis i Östersund som håller till på Plaza på Kyrkgatan. RFSL i Södertälje har fest ikväll fredag på Spinnrocken från 20.00. GayDisco som vanligt är det även på Magasinet i Borås. Och i morgon kväll är det Pub-kväll hos RFSL i Kristianstad.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-03-09 17:34:56