Melodifestivalen 2007
Nu börjar allt igen och vi är så nyfikna på årets schlagerbatalj. Vi samlade åtta av våra Melodifestivalstjärnor för att veta mer om årets största tv-fest.

Hur träffades ni?
Ute på klubb? Hos en gemensam bekant? På jobbet? På Qruiser? Var träffar man någon? QX hittade fyra par och frågade hur de träffades. Och hur de håller kärleken vid liv.

22 singlar
Vill du ha en date till Alla Hjärtans Dag? QX presenterar ett skönt gäng med singlar, redo att gå på date. Du hittar dem på Qruiser. Lycka till!

Dajana leder sexprogram
På Alla hjärtans dag startar ett nytt sexprogram för kvinnor på TV3.
– Jag tycker verkligen att man ska se Lustgården. Det kommer att bli homovänligt, vi försöker komma bort från det här att med att man ska vara en kille och en tjej, säger Dajana Lööf som kommer att vara programledare tillsammans med Tilde Fröling.

Fredagsfavoriterna
Tillhör du de som tror att alla manliga dansare är bögar? Då tror du fel. I varje fall så dementerar Let’s Dance-dansarna, och tillika bögarna, Tobias Karlsson och Björn Törnblom å det bestämdaste att det förhåller sig så. QX träffade dem för en pratstund mellan de hårda träningspassen med sina ”kändisdanspartners” Anna Sahlin (Tobias) respektive Malou von Sivers (Björn).

I love you Tokyo
På planet ner kände jag mig inte helt säker på att Tokyo skulle falla mig i smaken. Men oj så fel jag hade. Ge mig en biljett och jag sätter mig på planet och åker tillbaka imorgon.

Bruden kommer ut
Vi har läst hennes blogg och skrattat oss fördärvade och med tiden blev den stora frågan: vem är hon? Bruden kan skriva. Bruden kan underhålla. Bruden kan vår värld. Till slut blev nyfikenheten olidlig. En sån brud som Bruden måste med i QX. Efter en efterlysning dök Bruden upp i vår mejllåda och efter en hemlig dejt ber QX att få presentera: Bruden kommer ut. Och inte nog med det. Brudbloggundret tar även plats som ny QX-krönikör.

Dessutom: Musik, Film, TV, Guldkant, böcker, mingel, En person, I huvudet på Mats Strandberg…

Publicerad: 2007-01-31 00:00:00