Party

STOCKHOLM
Läderklubben SLM har tema gummi fredag kväll. Strikt i dörren alltså och utan gummikläder så kommer man inte in. I morgon lördag är det Geoff Gains som spelar och vanlig dresscode.
På Lino är det stort kalas lördag kväll. En privat fest hålls med en stor del av stans partyfolk och klockan 22 öppnas dörrarna för alla och Lino har öppet ända till 05.00 denna kväll. På klubbgolvet spelar , i schlagerrummet Edward och på gården Anders.
Connection satsar även stort på lördag kväll. På scen står Idol-Ville och sjunger sin nya singel ”Disco Dancing”. Framförandet spelas in av TV3 som kommer sända det framöver.
Dj fredag kväll på Connection är Warren Jon och på lördag är det Emil Hellman.
Missa inte att Connection kör Karaoke från 20.00 varje onsdag på Connection då även Dj Inca spelar. Schlagerbögarna som hållit i karaoken far dock ut på turné i och med allt schlagerfestande och återkommer som karaoke-ledare efter svenska finalen.
På treöppna fredagsklubben Intern, Bysis på Hornsgatan, är det Dj Hardy som spelar ikväll. Populär klubb med övervikt av tjejer bland gästerna.
Övervikt killar är det på SideTrack. Baren som på fredagar och lördagar har Davy Hakkala som Dj och som tidig kväll har fullsatt restaurang medan baren fylls på frampå natten.
Roxy på Nytorget, Mandus på Österlånggatan och Göken på Kungsholmen har på samma sätt som Side Track tidiga matgäster och frampå kvällen fylls det på i baren. Relaxar gör man på Leijonbaren, gärna med skumpa eller ett gott glas vin i handen. Sen bär det vidare två tre kvarter till Torget där Dj Pamela spelar fredagar och Frank lördagar.
Partysugna gör även klokt i att upptäcka gaysnälla klubben Bastard på Lök och Bar. Såväl för att lyssna på skön house som för att få tips om stans aktuella fester. Det sjuder just nu i Stockholm på dansfronten och olika privata danskalas fixas snart sagt varje helg.
Och så har som vanligt Patricia sin gaykväll på söndagar – bra och billig mat och dans natten lång.

GÖTEBORG
Helgens flatmåste? Zappho bar har ”Årets Homo”-nominerade Cissi Ramsby på besök! Idolfavoriten går på scenen vid midnatt och drar en låt eller två. DJ Zockey spisar plattor.
Lördag 21-03 Ålder: 20
Sista fredagen i månaden betyder Queer på Park Lane. Temat är denna gång ”Une Nuit Français” och musiken står John Eltong för. På scen dragshowgruppen Champagne Safari.
Castro på Första långgatan har numera öppet sin klubb varje fredag. Öppet 17-02. Och på onsdagarna kör man bar under namnet Castro Family.
Gretas söker talanger till sina öppetkvällar – gå in på deras hemsida för mer info. Klubben är öppen som vanligt alla fredagar och lördagar.

MALMÖ
Lördag kväll är det Wonk på Deep. På huvudgolvet spelar DeeJay Johnny. Lona ToneDaeth sköter 70-90-talsgolvet och Belinda tar hand om karokebaren.
På läderklubben är det bar fredag kväll och innan dess SM-skola. Lördag kväll är det temafest: Naked och dörren har öppet mellan 22-midnatt.
Missa inte onsdagens Cabaret Moulin-fest på Indigo. Dragshow hela natten! I Bolränge blir det fredag kväll Dalrana Boes Gay på Bolanche.

LANDET RUNT
Gaydisco blir det hos RFSL Borås lördag kväll. Club Zarah har fest på K6 i Karlstad. Ungdomsfest hålls på Seaside i Norrköping lördag kväll. Alla över 15 år välkomna. RFSL Kristianstad har sin pub-kväll lördagar sedan nyåret.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX.se/guide

Publicerad: 2007-01-26 15:32:47