Gott Nytt År

GÖTEBORG
Med Köpenhamns-DJn John Eltong som musikmästare firar klubben Queer i Göteborg in nyåret med en vinterfest fredag kväll. I Schlagerbaren är det Aron som spelar och värdinnor är Krizz Dee Light och Miss Fluffy. Självklart dansar GoGo-pojkarna på bästa gaysätt.
Gretas har party hela helgen lång med grand finale på självaste nyårsafton. Klubben firar in 2007 genom att ha öppet extra länge, till 05.00.
På nyårsafton har även Castro fest, Nyårrsmiddagen börjar 19.30 och är redan fullbokad. Klockan 23.00 är det eftersläpp och sedan pågår dansandet fram till 02.00.
På Rondo har After Dark ersatts av Peter Jöback och föreställningen Cabaret. Premiär är det på självaste nyårsafton!
Som vanligt har sköna mixade Gossip öppet alla dagar, så även nyårsafton.

MALMÖ
Fredag kväll är det årsavslut för loungeklubben Lounge la Bouchée. Dj Maggie spelar ”big time party music”. Läderklubben SLM har baren öppet fredag kväll. I samband med det nya året byter SLM ”huvudkväll” från fredag till lördag. Det betyder att 2007 är lördagarna alltid öppna.
Wonk har på lördag T.H.E. P. kväll med Djs J vs M på stora golvet och Wonk på 70-90’s floor. Belinda sköter karaoken. Femårsfest firas dessutom på självaste nyårsafton med hjälp av DeeJay Jonny på huvudgolvet, Lola ToneDeath på 70-90-tals golvet och Belinda i Karaoebaren. Noteras bör att Wonk är den första gayklubb utanför Stockholm som nominerats till GayGalan som Årets Klubb. Bara det säger något om klubbens popularitet!

STOCKHOLM
Fredag kväll börjar firandet av det nya året med Navids fest Salvation på Nalen. Från Salvation i London kommer Dj Oli och dessutom utlovas ett schlager-golv. 12 ”sexiga. hunkiga” gogo-dansare hettar upp stämningen. Öppet 22-03 och förköp fixas på Torget.
På Klubb Intern, Bysis på Hornsgatan, är det Dj Über som ser till att vi kan dansa av oss det gamla året.
P3 Homos Anders Olsson och 80’s Leif Wademark arrangerar fredag kväll en fest på temat 90-talsmusik. Platsen är Riddarkällaren (Linos lokaler) och på klubbens tre golv kan du dansa till Eurodisco, Indie och blandad 90-talsmusik.
På Connection inleds nyårsfirandet med Dj Inca fredag kväll och Emil Hellman spelar lördag med DJs från Sound Factory.
Läderklubben SLM har bar fredag, Dj Niclas Paus på lördag och på söndag firas nyårsafton till tonerna av Dj K-Paxian. Öppet för medlemmar och självklart dresscode.
Lino firar in nyåret på sin ordinarie kväll, lördag. I klubben spelar Marcus och Edward af Silén kör schlagern medan Anders tar gården – med tanke på värmeböljan vi lever med just nu så lär gårdsalternativet vara mer populärt än någonsin!
Patricia har gayfest på nyårsafton. Temat för festen är vitt och vill man ha nyårsmiddag på båten kan det bokas för 795 alternativt 595 kronor. Då ingår entrébiljetten som för alla (inklusive VIP) kostar 200 kronor.
När skall det bli populärt med stora dansfester igen? Kanske detta nyår! Gaysnälla Monday Bar fixar nyårskalas på Münchenbryggeriet tillsammans med New York-klubben Godskitchen. Fyra olika dansgolv på temat trance, electric, hard och techno (levererat av Sister Sthlm). 20 års åldersgräns gäller och förköp 300 på C.U.M Clubwear på Klara Norra Kyrkogata.
På barfronten är det öppet hela helgen hos Mandus i Gamla Stan. Nyårssupé bokas i förväg! Öppet till 01.00 så gästerna kan fira in det nya året vid 12-slaget.
Läckra Leijonbaren har öppet fredag och lördag. Side Track firar in nyåret samma kvällar och på Torget är det öppet fredag och lördag, stängt nyårsafton och öppet igen 18.00 på nyårsdagen.
Göken och Roxy har öppet fredag och lördag men stängt nyårsafton.

LANDET RUNT
Dalarna Goes Gay-fest är det fredag kväll i Borlänge. Festen arrangeras av RFSL och hålls i Bolanches lokaler mellan 22-02. Borås firar in det gaya nya året på Magasinet självaste nyårsafton. Öppet till 02.00 och Happy Hour på skumpa hela natten. På Seaside i Norrköping är det fest på nyårsfaton. Öppet till 03.00 och för de som inte äter buffé är det insläpp efter 22.00
I Uppsala har Club Orchidea fest på lördagskvällen med Dj Nike som spelar hits och schlagers.
Östersund har Jonas Hedqvist på scen när man fredag kväll har invigning av sin gayklubb Alexis. Heterovänligt utannonseras det som och festen hålls på Plaza.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2006-12-29 13:34:40