Nominerade till Gaygalan 2007
Det börjar dra ihop sig. QX läsare har nominerat sina favoriter. Här presenterar vi de som fått
flest röster och som nu nominerats till QX Gaygala 2007. Vem av alla dessa tyckte du var bäst?
Den 13 februari intar QX för andra gången Cirkus i Stockholm för att presentera vinnarna i de olika
kategorierna. Var med och rösta på din favorit på www.qx.se eller kryssa i här och skicka till QX.

Vem eller vilka är konferencier för Gaygalan 2007?
I nya numret avslöjar vi dessutom vilka två som tar över rollen som konferencierer för Gaygalan 2007.

Gunilla beröör som man…
Gunilla Röör ville göra Rickard III redan på scenskolan. Sen gav hon upp. Nu har drömmen blivit verklighet. Magda Gad har träffat henne på teaterrepetition
och sett henne spela tyrann.

Sarah Waters är vår flatförfattarfavorit…
När Sarah Waters var i Stockholm berättade hon för oss att butcharna blivit färre i London, att hennes lesbiska läsare kommer att bli besvikna på henne i och med nästa bok och att hon vill gå på Roxy nästa gång hon är här.När Sarah Waters var i Stockholm berättade hon för oss att butcharna blivit färre i London, att hennes lesbiska läsare kommer att bli besvikna på henne i och med nästa bok och att hon vill gå på Roxy nästa gång hon är här.

What do you think about gaylife in Stockholm?
Vad tycker utländska bögar om Stockholm, utelivet och svenska bögar? Fyra killar berättar.

Mika har ingen tid för relax
23-årige Mika har med sin falsettpop Relax, take it easy tagit hitlistorna med storm. Nyligen besökte den Beirutfödde musikern Stockholm och vi träffade honom på skivbolagets kontor.

Kristian anmälde sin skola i Jönköping
Sedan 15-årige Kristian HomO-anmälde sin skola i Jönköping för att dom ignorerat mobbingen av honom har han blivit lite av en kändis i hemstaden Jönköping. Han har intervjuats av både tv och tidningar, och nu har hans mod fått er att nominera honom till Årets Kämpe till Gaygalan.

Dessutom:
Normal förlag ger ut världens sexigaste bok, Thomaz har givit ut en skiva som handlar om döden, Mats Strandberg uppmanar läsarna att spela in en gayfilm innan Robert Gustafsson hinner före medan Mian Lodalen goes totally Ulf Lundell. Vi har lyssnat på nya skivor från BWO, Idol-Markus, Gwen Stefani och Laleh. Och sett filmer som En såpa, Göta kanal 2 och Alla kungens män.

Publicerad: 2006-12-20 00:00:00