Tävling

På QX prylsida i november tipsade vi till mångas förtjusning om en amerikansk produkt som hette Clone-a-willy. Denna produkt innebär att du med en rätt lätt angjutningsanordning skapar din egen dildo och gjuter av din partner eller dig själv…
Nu visar det sig att Teknikmagasinet tagit in Clone-a-willy i sitt sortiment i Sverige och vi blev kontaktade av företaget för att anordna en utlottning av den. Och inte nog med det, vi lottar dessutom ut en avgjutning av en av deras säljare…
23-årige Stockholmkillen Peter har enbart för QX läsare gjort en avgjutning av sin kuk och lottar nu ut den som en fungerande dildo.
Varför sa du ja till det här, Peter?
– Jag tyckte att det var en kul grej och eftersom det är en helt ny produkt som vi ska sälja så kändes det kul att testa den. Sen är det ju lite spännande också…
Har du berättat för polare, familj och flickvän att du gör det här?
– Ja, brorsan var lite frågande men tyckte att det var en rätt kul grej. Polarna tycker att det var så galet att jag var tvungen att säga ja och flickvännen frågade om jag behövde hjälp med avgjutningen. (skrattar)
Behövde du det?
– Nej, jag tänkte göra det själv när hon är bortrest.
Berätta lite om Clone-a-willy?
– Det är en pryl som du avgjuter din penis i och resultatet används som dildo. Det finns till och med en liten vibrator som du stoppar in i avgjutningen. Jag gillar att den blir precis som originalet och känns naturlig och inte är en fejkad jätteballe.
Vad kan du säga om din avgjutning?
– Att den är rätt snygg och välformad. Jag har hört att jag har rätt snygga underarmar och det ska tydligen spegla det man har mellan benen. Jag är i alla fall stolt och trygg med det jag utrustats med…
Skulle du själv kunna tänka dig att ge bort en clone-a-willy i julklapp?
– Haha, om jag haft en skön polare som skulle uppskatta den. Det är ju en kul julklapp som man kanske inte öppnar inför hela släkten utan spar till en mer privat julafton. (skrattar)
I och med att du är anonym och jobbar i en av era butiker i Stockholmsområdet, väntas en böginvasion nu?
– Haha, inte mer än vanligt tror jag. Och bögar är alltid de gladaste kunderna och man brukar ha allmänt kul med dom som kommer in.
Så, om resultatet blir bra kommer det kanske användas och säljas hos Teknikmagasinet?
– Haha, ja det vore nåt. Så om jag slutar om tio år så fortsätter de att sälja min avgjutning. Vilken egokick det vore. (skrattar)

Så, vill du vinna en Clone-a-willy och ha en chans på Peters avgjutning? Vi lottar ut fem exemplar av årets hetaste julklapp och en vinnare får dessutom Peters avgjutning. Allt du behöver göra är att svara på frågan:
Vem skulle du vilja ha en avgjutning av och varför. Motivera med max 25 ord. De fem bästa motiveringarna får varsin Clone-a-willy. Maila ditt svar plus namn och telefonnummer till [email protected] . Senast den 31 december vill vi ha ditt svar. Juryns beslut kan ej överklagas.
PS. Peter heter egentligen något annat.

Publicerad: 2006-12-24 16:00:00