Party-helg

MALMÖ
På lördagskvällen har Wonk besök av en av Stockholms bästa DJ’s. Niklas Paus. Garanterat fullt dansgolv helt enkelt! Dessutom spelar DeeJay Johnny på lilla golvet och Belinda sköter knapparna i Karaokebaren.
SLM har baröppet fredag och temakväll, rakning, på lördag. Öppet för homo- och bikillar med fetischintresse. På Indigo är det Salsarytmer med Club Havanna.
På Bodoni där TomBoy håller till är det Rudie Ska Club på lördag. Danska gruppen The Scandals på scen och gaysnäll ska-kväll utlovas!

GÖTEBORG
Lördag kväll har Castro sin julfest. Och ikväll är baren öppen. Gretas har som vanligt sin festglada lokal med show och GoGo-killar öppen såväl fredag som lördag. Tätt partymys även på Gossip, alla dagar i veckan och bra mixat! Miss inte att Hellmans Drengar har sina två sista konserter i helgen.

STOCKHOLM
Lördag kväll är ett av SLMs stora under året. Mixat julbord (garanterat slutsålt) från 19.00 med syskonklubbarna Lash, Dekadance, Club Sade och Viking Bears. Efter 22.00 är det eftersläpp och Dj för kvällen är Jörgen Andréasson. Dessutom utlovas att klubblokalens julutsmyckning ”är bättre än någonsin!”.
Södra Teaterns Hootchy Koothcy Club har öppet igen på Kägelbanan ikväll fredag. Missa inte det queera kaoset! För queerfolket har även Club Wotever fest på lördagskvällen med orientalisk magdans på programmet och Dj Serateh. Plats för festen är Arken på Medborgarplatsen.
Fredag kväll betyder Klubb Intern på Bysis. Dj för kvällen är Odd Lou. Öppet till 03.00.
På Lino är det fantastiska Pamela som spelar på klubb-golvet. Drugorna Tollie och Dolores kavaljer Edward af Sillén sköter schlagergolvet och Katy har gården.
Connection, som utannonserat att man håller öppet sin klubb den 20 december till och med den 30 december, varje natt, har ikväll fredag Warren Jon som DJ och i morgon lördag Emil Hellman.

LANDET RUNT
GayDisco öppet i Borås på RFSL-lokalen Magasinet lördag kväll. Seaside i Norrköping, julfest med tomten på besök och glögg till alla. Öppet till 03.00. Puben är öppen ikväll fredag i Kristianstad.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2006-12-15 18:33:52