Party

Gårdagens fest var det sista inslaget i Stockholms Gaystudenters 10-årsjubileum.
Hela veckan har det varit föredrag och debatter ute på universitetet.
– Det är fantastiskt hur Gaystudenterna utvecklats, sa Martin Engman föreningens första ordförande till QX.se igår.
– Att de är så stora idag och så politiskt aktivt (som vi aldrig var) och att det finns gayföreningar på en massa universitet och högskolor är helt otroligt.




Martin Engman hade tillsammans med föreningens alla ordföranden genom tiderna, gäster från Studentkåren och andra aktivister haft en middag för dryga 100 personer tidigare på kvällen.




I studentikos anda berättades minnen från gångna tider och det åt och dracks.
Festen i Allhuset blev välbesökt utan att det kändes trångt. DJ Per QX, sötare än socker, spelade på stora dansgolvet medan stackars Dj Pamela, vackrare än vacker, fick spela på det lilla golvet och helt utan ”skydd” från gäster. Så hon fick stå ut med att folk traskade upp till henne för att be om sina favvolåtar (hjälp!). Och att folk hängde över slagborden där hennes musikanläggning var uppsatt. Quelle tålamod!




Allhuset, som annars är bland annat lunchbespisning, ger en sån där underbar studentfeststämning och den unga publiken verkade trivas med såväl lokal, musik som billiga barpriser. Men helt vilda blev de knappast, svenska homos är ju ibland närmast löjligt städade. Så städade att man önskar att det skall släppas loss rejält någon enstaka gång.




Grattis Gaystudenterna! Må kraften vara med er i 10 år till, minst! Och lova att släppa loss hämningslöst vid nästa party!

http://www.gaystudenterna.nu

Källa: Gaystudenterna

Publicerad: 2000-10-07 17:37:17