Party

STOCKHOLM
På Klubb Intern hos Bysis på Hornsgatan är det Odd Lou som är fredagskvällens Dj.
Lino har JJ på klubbgolvet, Edward i schlagern och Katy på gården. Torsdagsklubben Neos Digital Lounge hade sin sista kväll för säsongen igår torsdag och återkommer till våren lovar de!
Connection är ute och roar sig på Östersjön och Tallinn-färjan och är på kalasbesök idag hos Tallinn-klubben Angel. Hemma i Stockholm är klubben naturligtvis öppen som vanligt. Fredag kväll är det Dj Sanaz som spelar, Vanligen spelar Sanaz på Thaiboat vid Skanstull, den sköna thai-krogen som av någon kufisk anledning håller till i ett av de gräsliga ”Vikinga”-båtarna och som sommartid lockar med en fantastisk playa vid Hammarbykanalen.
Lördag kväll spelar Emil Hellman då det blir det också ett HomeComingParty för Tallinn-resenärerna.
På Kägelbanan är det Re:Orient klubb lördag kväll. Helgen till ära är det Dj Ipek som spelar sina sköna berlinska och queeriga toner! Dansvänligt så det förslår.
Läderklubben SLM har fredag kväll ECMC-kväll. Medlemmar i ECMC inbjudna och självklart de som har fullvärdig dresscode. Brukar inte var fullsatt dessa kvällar, men för de som gillar läderstilen fullt ut är det paradiset. På lördag spelar Niclas Paus, så se till att ha de dansvänliga kängorna på!
Torget har Dj Anders S på fredag kväll och Marcus som spelar house på lördag. Och så självklart en skön brunch på söndag. Roxy har som vanligt cool skön DJ-levererad musik och stämning på helgerna. Och på Side Track är det Davy Hakkala som levererar glad musik alla öppetkvällarna. Mandus och Göken har öppet som vanligt med valet barhäg eller en god matkväll – och självklart skön miljö.

GÖTEBORG
Klubb Fête har kalas på Stars N Bars fredag kväll. Break Battle utlovas och festen har temat ”Kungahuset”. Så på med kronan alltså.
Gossip har öppet som vanligt alla kvällar, gayvänligt och bra mixat hak.
Gretas är just så kul som vi kunde notera i Böglobbyn i måndags. Kanske inte för alla men för de som gillar att dansa till schlager och hits när man går ut!
Castro har baren öppet fredag kväll och så är det party på lördag. I två våningar och öppet till 02.00.

MALMÖ
Göteborgska draggruppen Drag-On-Line är på Heartbreak Hotel fredag kväll. På Indigo är det Francesca som håller i populära karaoke-micken.
Wonk har storfest med release av Dj Hector Fonsecas nya samlings-CD av New York house. Uppvärmning levereras av Dj Tonny från Köpenhamn. Belinda har karaokebar och det blir superGoGo-grabbar influgna från London.
Läderklubben SLM har bar på fredag men vilar lördag. På onsdag är det underwear-party!

LANDET RUNT
Drag-On-Line showar på Sargasso i Lund på lördagskvällen. I Västerås och Strike Bowling är det Club Sappho som har sin fest för kvinnor över 30 år. Dj Söderböönan spelar.
RFSL Borås har tjejfest på fredagskvällen i lokalen Magasinet. På lördags kväll är det Punkfest med liveband på scen! I Halmstad uppträder Niana Ramsby och Martin Hederos på Diezel. Seaside i Norrköping har klubbkväll. Slutligen så har RFSL i Kristianstad har pub-kväll fredag.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2006-11-17 13:23:23