LANDET RUNT
Umeå har fest på lördag kväll. Det är Queer-klubben Subjekt som har Frida Selander live på scen liksom Lenny & Wild. Tema för festen är ”hjältar” och Dj är ”Wagner.
Gotland arrangeras gayparty på lördag kväll. Gaystudenterna utropar att ”Gotland äntligen goes gay” och på scen står Honky Bach and the Graceful liksom Ida & Rafael. Dj för festkvällen på Surfers i Visby är Nagisa Soldiers med flera.
I Östersund uppträder Drag-On-Line på Teaterkällaren lördag kväll.
Borås har gaydisco lördag kväll. Pub är det på RFSL lokalen i Kristianstad.

GÖTEBORG
På Brew House är det fredag kväll Ladyfest. Arrangemanget med bland annat Kathryn Williams på scen turnerar från Stockholm över Göteborg och landar i Malmö i morgon.
Läderkillklubben SLM har fest i RFSLs lokaler i Majorna på temat piercing. Gretas nattklubb är såklart öppen såväl fredag som lördag med fest fram till 04.00. Gaysnälla klubben Gossip är en bra häng hela veckan, liksom såklart helgerna. Castro Pub har öppet på Haket fredag kväll. Och såklart, AfterDark showar på Rondo!

MALMÖ
Lördag kväll på Inkonst är det Malmös tur att ta emot Ladyfest. Queerklubben TomBoy har kalas redan fredag kväll. På scen står tjejpunkbandet The Magoos. Erica och Madeleine Djar resten av kvällen. Deejay Jonny spelar på lördagens Wonk liksom Lola ToneDeath och så håller Belinda i Karaokebaren. På läderkillklubben SLM är det bar ikväll fredag och temakväll lördag.

STOCKHOLM
På Lino är det Bernhard som styr Klubben, Andreas kör schlagern och på utegården spelar Anders.
Lördag kväll är det Club Sappho-fest på Hard Rock Cafés festvåning. Dj för kvällen är Anette.
På Connection som övar sjögång inför nästa helgs båtresa till Tallinn och besök hos gaybaren Angel är det nu Warren Jon fredag och Emil Hellman lördag som spelar.
Klubb Honung har fredagsträff och får besök av den bisexuella och feministiska trubaduren Maud Lindström. Honung håller till på stiliga baren Leijontornet i Gamla Stan. Muad spelar 21.30. DJ Hardyherdy sköter därefter musiken.
På fredag såklart öppet på våra sköna barer Göken, Mandus, Torget, Roxy och Side Track liksom på fredagsklubben Intern på Bysis.
På lördag kväll har lädergrabbarnas klubb celebert besök av Dj Anders Braun. Skön dans såklart!
På Kägelbanan och Mosebacke hyllar den syndiga hemmafrun med Bettie Page som förebild. The Hootchy Kootchy Club håller igång mellan 21-02 och det är fullt på såväl scen som garanterat i hela festlokalen. Bland annat uppträder The Swedish Housewife från USA liksom svenska bandet Voladoras och DJs för kvällen är Broken Hearts (UK) och dj Scat Cat.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2006-11-10 15:38:38