Party

MALMÖ
Idag är det start på Regnbågsfestovalen. En hel vecka med ett imponerande utbud av såväl debatter och konferenser som fester. Invigningen sker på Indigo ikväll ferdag där bandet Happy Street med Klara Kjellen uppträder.
I morgon lördag är det SalvationWonk. GoGograbbar från London liksom Dj Luke Hope och Morrocco. Lördag kväll är det tjejfest på Indigo med Lotta Wenglen på scen. SLM har baröppet ikväll fredag och i morgon är det tema Läder och MC.
Och det var alltså bara början av Regnbågsfestivalen!

GÖTEBORG
Tusentals tillresta bokmalar betyder inte enbart tyst som i ett bibliotek. På kvällarna lär landets alla homobitransisar vilja roa sig.
Bäst gör man det på Gretas som har klubben öppen som vanligt. Och där lär det bli trångt eftersom ingen annan ren gayklubb har öppet. Gossip är ett bra mixat alternativ om det blir frö trångt på Gretas och på lördag kväll kan killarna ta sig till SLM som har barkväll.

STOCKHOLM
Lino har som vanligt fullt hus i helgen. I klubben spelar JJ, Edward har schlagern och Anders gården.
Connection är det Warren Jon som spelar på fredag och Emil Hellman lördag kväll.
Läderklubben SLM har en av sina två mest internationellt kända fester nu i helgen. Det är den nittonde Bastille-festen som går av stapeln. Klubben kläs om i mycket plast och gummi och det är att rekommendera att just satsa på gummikläder eller en dirty klädstil. Fredag är strikt och det är ingen mening att försöka smita förbi i nypressad vit T-shirt. Du kommer inte in! På lördag är det Dj Alpha som spelar och oömma kläder rekommenderas även denna kväll.
Klubb Intern njuter sista sommardagarna på Bysis/Hornsgatan fredag kväll. Barminglar gör man på Torget, Leijonbaren eller Mandus i Gamla Stan. På Söder hänger man på Roxy eller Side Track och är man på Kungsholmen är det Mälarpaviljongen (jo de har öppet trots höstslut-festen förra helgen) och Göken som samlar gayfolket.

LANDET RUNT
Drag-On-Line är på turné och på lördag kväll är de i Arvika och Tiki Room. Borås har Gaydiscot öppet på Magasinsgatan lördag kväll. Norrköping festar på RFSLs Seaside lördag och troligen kommer en och annan Linköpingsbo förbi också! I Kristianstad har RFSL sin pub öppen.

http://www.qx.se/guide

Källa: Guide

Publicerad: 2006-09-22 13:25:53