Party

Boy George skulle ha kommit till årets Skeive Dager och spelat på FireClubs fest, men så blev det förhinder.
Nu är han dock inbokad att spela på Fireclubs 2 -årsfest nu på lördag. Gäst DJ till ära och för att ett 2-årsparty kräver större utrymme, så har man flyttat kalaset till Akers Brygge och klubben Latter. Det blir tre dansgolv med Vølva och Erotica som värdinnor. En av Oslos mest spännande DJs, Deadswan spelar som uppvärmare innan Boy George tar över.
Och i ett Fire Club Room spelar JohnA och Luis Molinari.
Extra trevligt är att utegården är öppet hela natten ut.
Mer info hittar ni på www.fireoslo.com

På fredag startar även ECMCs AGM, det vill säga den europeiska läderorganisationens årsmöte. SLM i Olso har slagit på stort och räknar med att utlänningar tar över klubben nästan helt!
Själva AGM-mötet brukar inte vara det roligaste man kan vara med om, men i år kan noteras att SLM København söker inträde igen. Den danska läderklubben lämnade för sex år sedan ECMC i protest bland annat emot att en kvinna föreslagits som ”hedersmedlem” vid årsmötet år 2000. Nu verkar Köpenhamn av kommit över det chockerande förslaget och vill alltså med i gemenskapen igen.

Men AGM-träff betyder så mycket mer än det mer formella mötet. SLM Oslo har öppet på fredagen i sina lokaler. På lördagen blir det galamiddag i Fabrikken följt av en öppen fest där Mr Leather Europe skall väljas. Såväl Norge som Sverige deltar med sina kandidater. Dj Lee Major står för musiken och så blir det After Sex BigBoy och Fistskola på saunan MyFriendClub.
Läderhelgen avslutas med brunch på söndagen på Kristiania Bar & Café och på kvällen är baren öppen hos SLM.

Nästa år hålls AGM i Stockholm och en stor delegation från SLM – Stockholm åker över till Oslo för att lära och kanske även roa sig.

http://www.slm-oslo.no

Källa: Läs mer om läderfesten i Oslo

Publicerad: 2006-09-11 18:18:33