Party

GÖTEBORG
Den hyllade klubben Gs2h har haft sommarpaus men sätter igång igen på lördagskvällen. På scen står The Gäjs 2 Hälls och Djs är Eric Length, Lou och Gs2h själva. Platsen är som innan sommaruppehållet Respekt på Järntorget.
Som vi tidigare skrivit kan man kolla på Drag-On-Line på Park Lane fredag kväll. Och Gretas har sin klubb öppen bägge kvällarna.
Castro har klubbfest mellan 17-02 på Haket. Fri entré innan 22.00. Ladda redan nu upp för den 16 september då Castro firar 4 år.
Gossip har öppet såklart, alla kvällar i veckan, så även nu i helgen!

MALMÖ
Första lördagen i månaden betyder tjejfest på RFSLs klubb Indigo. SLM har fredagsbaren igång för medlemmar i rätt klädsel och på lördag kväll är det tema Dansk afton. På lördag lär det även bli killparty på Wonk som har såväl dansgolv som karaokebaren igång.


Sandra Benarba svänger loss på Before

STOCKHOLM
Ni som inte klarar er utan Dj Ipek och hennes berlinska versioner av bangra, orientalisk disco och extra svängiga toner bör ta er till Street vid Hornstull. Inte minst för att hon har med sig sina dansare också! Re:Orient som brukar har party på Kägelbanan intar Street i samband med temahelgen ”Street goes Middle East”.
Mälarpaviljongen, bara en Västerbro från Street, är det säsongsavslutning för sommarklubben Before. Sköna Sandra Benarba står för musiken denna sista chans att svänga era lurviga utomhus. Beforeklubbfixaren Navid uppmanar oss även att boka in den 16 september då Mälarpaviljongen stänger för säsongen och Jonas Hedqvist har releasefest för sitt nya album.
Fredag kväll är det start för Klubb Honung på Leijonbaren. Fest för bisexuella och vänner i en av stans coolaste bar.
Leijonbaren är värt att besöka även andra kvällar – skön start på en riktig barhopparvandring genom Gamla Stan. I stadsdelen ligger även Torget, Mandus och nattklubben Connection med Emil Hellman på fredag och Warren Jon på lördag, Lördag kväll är det även exklusiv förhandslyssning på Beyonce nya skiva. Väl på Connection kan du boka upp dig på klubbens båtresa till Tallinn den 14 september!
På Riddarholmen som ju måste räknas till Gamla Stan håller Lino också till med mixade fredagsklubben Bar XL Brasil och så självaste gayhaket på lördag! Katy fixar höstmys på gården, Edward sköter schlagerbaren och JJ klubbgolvet.
Schlagerbaren Nightingayle kör vidare på H62 vid Mariatorget fredag kväll. Nästa fredag har man extrasatsning med höstkickoff och Miss Pride Marco. Öppet alla fredagar 21-03.
Klubb Intern är det fredagsfest med lite extra krydda. Nya Queer och feministiska bokhandeln Hallongrottan har haft öppningskalas och avslutar med festande på Intern. Djar gör Yaki från 21, Challe och Moa från 23.
Club Sappho har lördagsfest för mogna kvinnor på GK Bakfickan på Nytorgsgatan. Klokt att kombinera Sapphokvällen med ett besök på Roxy vid självaste Nytorget.
SLM har bar fredag och dansgolv lördag med Dj Niclas Pause så dans lär det bli i alla fall! Kloka SLMare startar kvällen med ett besök på Side Track.
Jo det är fortfarande sommar och med en filt eller lite varmare jacka går det utmärkt att sitta ute på Gökens uteservering eller om man vill variera sig något, ta två steg till och hamna på gaysnälla Chakkula och äta afrikansk mat.

ÖREBRO
Fantastiska draggruppen Queentastic, som vi kunde se på WigStockholm i Pride Park, uppträder på premiären av klubben Pure Love på söndag kväll. Dessutom blir det dans till Dj Edward. Platsen att Attityd på Stortorget.

LINKÖPING
Club Joy har party för alla linköpingsbor som vill, inte bara medlemmar alltså. Öppet 22-03 i samband med att man på dagen har Kärleksparaderat.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX guide

Publicerad: 2006-09-01 17:30:41