Party

GÖTEBORG
Som vi skrivit tidigare har SLM Göteborg sin stora årliga fest nu i helgen. Party på Haket ikväll och på vanliga, men extra fixade lokalen i morgon. Det innebär att Castro även har öppet för andra festsugna.
Fredag kväll är det 5-årsjubileum för Queer. På scen står Pandora och sköna Per QX, influgen från London sköter dansgolvet medan Aaron tar hand om schlagerbaren.
På Gretas uppträder Tranzmission ikväll fredag. Gretas har efter önskemål från gästerna numera öppet från 18.00 onsdagar till och med lördagar. Med klubb på helgerna.

MALMÖ
På Malmös läderklubb SLM är det barkväll för medlemmar ikväll. På Indigo har Francesca sin karaokebar igång mellan 23-02 ikväll fredag.
Wonk har ett Paris Hilton release party tillsammans med skivbolaget som släpper hennes skiva i Sverige. Dessutom spelar DeeJay Jonny, Wonk och Vega karaokebar är det så klart.

STOCKHOLM
Lino har nyligen firat fyra år och klackarna slår lika högt i taket nu som då! Lördag kväll spelar JJ i klubben, Edward i schlagerbaren och Anders på gården. Fredag kväll i Linos lokaler/Riddarkälaren betyder Brazil XL Bar och salsa. Gayvänligt såklart.
Club Wotever har fest på fredagskvällen på HD-Båten strax efter Patricia. Det blir Dirty Harry HardOn – drag king-show från Nya Zeeland och London. Klubben är öppet för alla sexuella och könsliga former.
En annan skönt mixad klubb är Slick vars sommarperiod snart närmar sig sitt slut. Finalfest på lördag kväll med Sebastian Suarez-Golborne som rattar musiken. Slick håller till i Kägelbanan där det ikväll fredag är RE:Orient premiär och drag queen Alissa dansar orientalisk dans med Dj Cheb Oman spelar.
Connection har Warren Jon som Dj fredag och Emil Hellman spelar lördag kväll.
Fredag kväll betyder Klubb Intren på Bysis. Regnet ser ut att ta lite paus så det blir skönt på utegården.
Mälarpaviljongens sommarklubb Before är det lördag kväll näst sista gången. Fint DJ främmande har man med Niklas Paus. Glöm inte att slinka förbi Göken på väg till Before.
Fredag kväll betyder även Schlagerbaren på H62 vid Mariatorget. Dansa utan minsta hämning till Kikki et company alltså!
SLM har baröppet ikväll för medlemmar och i morgon lördag spelar Geoff Gains.
Och på söndag är det Patricia som har klubb (gay alltså) – denna kväll utan skum!
Som vanligt: Bar/krogarna Side Track, Roxy, Leijonbaren, Mandus och Torget har öppet hela helgen.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2006-08-25 18:21:01