Party

Club Honung startade sin verksamhet 2001 och har hållit till på olika platser i Stockholm. Biaktivisterna bakom klubben höll till på bland annat Bonden och KGB fram till förra året.
– I ett samhälle som delar upp världen i antingen-eller kändes det viktigt att skapa sammanhang som bejakar både- och, säger Charlotta Haldén i ett pressmeddelande. Charlotta var en av Honungs grundare och förklarar vidare.
– Håller jag min flickvän i handen ses jag som homo, pussar jag en pojke ses jag som hetero, men i en bimiljö får hela min identitet plats.
Efter en paus med klubben har man nu alltså hittat en plats där bisexuella och vänner kan träffas under hösten. Det blir mat och dryck med en ”slinka-in-känsla” och Bi-Djs spelar. Gästartister och bikändisar utlovas dyka upp under höstens gång.
Bakom nysatsningen står Patrik Bredberg som i pressmeddelandet ger högsta betyg åt nya platsen.
– Leijonbaren har en underbar innergård som passar perfekt för softa samtal, och i baren får man skön musik och goda bidrinkar. Dessutom är Leijonbarens mat och dryck ekologisk, det gillar vi!
Det är gratis entré men de två engagerade uppmanar bisexuella och vänner att bli medlemmar och därmed stödja bisamhället.

http://come.to/honung

Källa: Club Honung

Publicerad: 2006-08-23 13:42:06