Pride 2006

Darren Hayes kom för ett par veckor sedan ut offentligt genom att gifta sig med sin pojkvän Richard Cullen. Han var tidigare gift med kvinnliga make-up artisten Colby Taylor men de skilde sig 1999 och sedan dess har det spekulerats i sångarens preferenser sexuellt. Den 17 juli bekräftade Hayes dock att han och maken ingått partnerskap i London och var lyckliga.
Darren Hayes har i duon Savage Garden haft hits som ”Truly, madly, deeply”, ”I want you”, ”I knew I loved you” och ”Affirmation” och har sedan duons splittring klarat sig hyfsat på egna ben. Som soloartist har han släppt två album och hösten 2004 släppte han ”The tension and the spark”. Från den plattan har han haft en radiohit med låten ”Popular” och i år har han släppt singeln ”So beautiful” som också vevats en del i radio.
Nu tar han alltså planet från nyblivne maken för att uppträda inför ett kokande publikhav i Stockholms Pridepark på lördag.
– Vi är enormt glada över att han kommer eftersom han inte spelat i Sverige på ett bra tag, säger Stockholm Prides artistansvarige Richard Hante och berättar att Stockholm Pride en längre tid jobbat på att få hit Darren Hayes men att det inte gått att lösa förrän i dag.

Darren Hayes
Stockholm Pride, Stora Scenen
Lördag 5 augusti

Publicerad: 2006-08-01 18:07:51