Party

Kvällens Schlagerbaren Nightlgayle på H62 vid Mariatorget har ikväll fredag besök av Teddy som sjunger sina klubbhits. En av låtarna blir Streetlife som hon släppte i samarbete med Mendez och Dj Gizmo. Så är det självklart, som klubbnamnet antyder, schlagerlåtar som dominerar musiken på klubben, frampå natten i mer klubbiga mixar.
Lördag kväll innebär att sommarklubben Slick har öppet igen. Musiken står denna gång Johanna Olofsson, eller dj J-Ol, för. Hon spelar ”tighta discokrämare” och ”bitande funkstonk” berättas på Slicks hemsida. Även Ola Persson är på plats med elektroindie och populärrock.
Lördag kväll är även Mälarpaviljongens klubb Befores kväll. Denna gång är det Anders S som står för Dj-andet och livemusiken levereras av Janina som ,med gitarrist sjunger vid niosnåret.
På lördagens Lino är det Eggers som har klubben, Andreas schlagern och Anders spelar på utegården. Missa inte att Riddarkällaren där Lino håller till har restaurangen öppen hela dagarna! Bra läge vid Mälarens vatten!
På grannklubben Connection spelar ikväll Warren Jon, på lördag är det Emil Hellman som sköter Dj-båset och onsdagarna har Christer Broman hand om musikmässigt. Connections utegård är självklart öppen där ”hunken” Jimmy eller ”söta” Micke sköter ruljansen.
På läderklubben SLM är det nu i helgen Ove Björck som spelar.
Kvällens Klubb Intern har två Djs: Johanna och Fatoma. Bra att komma dit tidigt och njuta av utegården.
Och som alltid: mys på Gökens och Mandus uteserveringar. Skönt i Side Tracks källare och mingelvänligt på Torget med Bar DJs. Luftigt och supermingligt är det hos Roxy och mys på Populära Sibirien.
På söndag är det antingen Linos Hangover eller Patricia som lockar folk och på måndag har såväl Heartattack på Bondegatan och Monday Bar på Göta Källare öppet.

MALMÖ
På Indigo ikväll är det Francescas karaokebar och i morgon är det Wonk som dras danssugna till klubben Deep.
SLM grabbarna har sommarläger på den skånska landsbygden, så klubben håller stängt ikväll fredag och i morgon lördag.

GÖTEBORG
I kväll fredag och i morgon lördag är det Sommar Castro på Haket. Klubben Gossip har klubb fredag och lördag och Gretas Matahari har öppet 18-04 på helgerna.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2006-07-21 13:51:38