Klubbliv

Sveriges ballaste och hårdaste rockklubb för homos har premiär ikväll söndag den 1 oktober. Först ut på scen blir stockholmsbandet ”Spyke” som kör sin ultramoderna dansanta Hårdrock.
RamBar går ut med marknadsföringen, ”sometimes gay boys don’t wear pink”. Och även om det inte finns något tvång på rockutstyrsel så hoppas initiativtagaren Robert Bohlinder att en gaypublik som tröttnat på enbart Schlager och house skall hitta dit.

Att RamBar redan fått en efterföljare i måndagsklubben ”Stone Social Club” på galna Lilla Maria på Söder är väl ett tecken så gott som något om att homon söker nya klubbstilar. Där slår man upp portarna från den 9 oktober och mixar rock med drag.

RamBar satsar på att blanda barhäng i en gay men även mixad miljö med live på scen. Klart är att det den 15/10 är det dags för garagemangel ”Kids Are Sick” att sätta tänderna i gaypubliken. Det kommer att bli ett jävla ös på scen. Sist men inte minst söndagen 29/10 så kommer ”Sissy Prozac” att entra RamBars scen. Ett av Sveriges ballaste band live med medlemmar som känns igen från TV-serien ”Sjätte dagen” samt biofilmen ”Tillsammmans”.

Den stockholmsbög som från nu gnäller på att ”inget händer” och samtidigt inte går på RamBar ikväll, kan för alltid tiga still!
Varannan söndag på David Bagares gata 15 i Nalen-huset alltså.

Publicerad: 2000-10-01 17:00:00