Party

MALMÖ
I Malmö har Wonk i morgon Deejay Johnny, Wonk och VEGA Karaokebar på programmet. Ikväll har SLM sin klubb öppen och Francesca kör sin karaokebar på Indigo alla fredagar sommaren ut.
I Köpenhamn pågår QueerFestival och i morgon blir det stor fest på Halmtorvet. Idag fanns 400 biljetter kvar, så skynda på att fixa biljetter till årets kanske mest skönt udda Queerparty-upplevelse. Biljetter köper du i Råhuset på Halmtorvet 13d där festivalen pågår.
Nya flatbaren Chacha på Studiestræde hyllar Queerfestivalen genom att bjuda alla på en gratis shot.

GÖTEBORG
Göteborgs Pridefirande är i antågande. Denna helgen är det uppvärmning. Gretas har öppet mellan 18-04 fredagar och lördagar.
Queerklubben Fête har kalas ikväll fredag på Stars N Bars med ”slisk och slajm”. Temat för kvällen är ”pretto”.
Castro har sommarklubben öppen lördag kväll och mixade klubben Gossip kör på Parkgatan hela helgen.

STOCKHOLM
I kväll är det åter Schlagerbaren på H62 vid Mariatorget. Förra helgens öppningskväll blev varmare än varm och till ikväll är det utlovat ett bättre kylsystem så schalgertokiga kan festa loss även med skjortorna på!
I helgen spelar Emil Hellman på Connection såväl fredag som lördag.
Lördagens Before på Mälarpaviljongen gästas av Emma Nilsdotter som spelar jazzmusik live. Dj för kvällen är Niclas ”Paus”.
På Lino på lördagskvällen spelar JJ i klubben, Edward i schlagern och Anders på gården.
SLM har klubbkväll ikväll fredag och på lördag DJ – ännu ej utannonserad.
Fredag kväll betyder Klubb Intern på Hornsgatan. Stor utegård och spelar gör Malle och Isak som står för uppvärmning och därefter Dj Billy.
lördag är det Slick som har besök av Pjotr och Fil från klubbprojektet ”Sorry we killed you” i London. Kom i tid uppmanas gästerna då det ringlade köer förra lördagen och många hann inte ens komma in. Så skyll inte på Asynja eller Daniel om ni kommer lumpandes vid midnatt och missar festen!
Söndag betyder Linos Hangover eller Patricia och måndag bjuder på Monday Bar och Klubb Heartbreak.

Glöm inte att mingla på barerna Torget, Roxy, Göken, Mandus, Populära Sibirien och Side Track, eller caféerna Chokladkoppen och Copacabana!

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2006-07-07 16:46:30