Party

Sommarhettan har nu på allvar slagit till och sommarklubbarna gör nu entré.
I Stockholm öppnar ikväll fredag Schlagerbaren med klubbfixarna Stavros och Jens (tidigare Flap Bar och Stargayte). Varje fredag kommer de fixa party för schlagerfantaster i alla åldrar. Gamla godingar spelas tidig kväll och mer dansant och klubbig schlager fram på småtimmarna. På TV-skärmar visas även schlagervideos. Öppet 21-03 på H62 vid Mariatorget.
På Connection har man full fart på utegården och bartender är Jimmy eller Micke. Vackert sommarväder betyder storkalas på Klubb Intern på Bysis/Hornsgatan. Ikväll satsar de på sommarfest med Dj Anders och klubben Defekts Bitte. Många kvinnor och killar är självklart välkomna.
Lördag kväll öppnar Slick sin sommarklubb på Kägelbanan. Queerfolket jublar!
Ännu mer njuta av sommarvärmen gör man även på Riddarkällaren. Ikväll till salsarytmer på mixade klubben XL Brasil. I morgon på Lino där Jörgen spelar i klubben, Andreas i schlagern och Anders på gården. På söndag är det Linos Hangover med billig mat och öl och skön dans intill vattenbrynet.
Söndag betyder även fullsatt Patricia, såväl i restaurang som på däck. Tycka vad man vill om fjolljollen, men fin utsikt har dom.
Läderklubben SLM har bar ikväll och i morgon är det Niclas paus som spelar – senast hördes han i SLM-sammanhang spela på Baltic Battle.
Mälarpaviljongen öppnar sin förfestarklubb Before och vill man kalasa mer mixat är ett hett tips att gå vidare därifrån till F12. Utmed vattnet förbi Stadshuset och så till Fredsgatan 12. Och på måndag startar Monday Bars sommarklubb på Göta Källare!
Bar- och restauranghäng: Roxy vid Nytorget öppnar 17.00. Side Track på Wollmar Yxkullsgatan har också uteservering och öppnar 20.00. Torget vid Mälartorget har öppna fönster, Mandus på Österlånggatan sina sköna utebord fullsatta. Leijonbaren har sista öppet dagen innan sommaruppehållet på lördag kväll. Göken och Chakula på Kungsholmen (Pontonjärsgatan) har stor skön uteplats.
Caféskönt är det på Copacabana vid Hornstull, Anna på Kungsholmen vid Fridhemsplan och Chokladkoppen i Gamla stan. Ta er ut till Harpaviljongen bakom Stadion eller ta båten från Ropsten till Storholmen! Buss går till Vindö Krog på Värmdö och innan dess ligger Koloni på landet i Saltsjö Duvnäs.

MALMÖ
Läderklubben SLM har klubbkväll ikväll och i morgon är det temafest: Uniform/Construction.
På Indigo är det IISC-fest ikväll. DeeJayJonny producerar årets tävling där nio stycken artister/artistgrupper uppträder i bästa International Song Contest stil. På scen står The Girlz med Space Invaders, A-K.A.S.K med Rock You, Marischka Dragic sjunger Toxic, Aida and DMT gör Dirrty, LittleSweetie med Step Up, Shaniqua sjunger How Do i look, Belinda & D ´arts med Dove Lamoure, Francesca Russo med Jag Tar Det Jag Vill Ha och Fröken Vega med Joddel.
Presentatörer av showen är Babuschka och Elecktra. Räkna med trångt så kom i tid!
På Wonk är det storsatsning i morgon lördag.Dawn Patrol Modelling agerar DJs. De har bland annat producerat storheter som Madonna och Britney Spears. På med dansskorna alltså! Dessutom finns LolaToneDeath och det är Vega Karokebar en trappa upp.

GÖTEBORG
Queer har sommarkalas med Dj Jonny från Köpenhamn ikväll fredag. På scen står Jonas Hedqvist och Anna Book. I schlagerbaren spelar Kikki Garcia och de vackra GoGo-hunkarna dansar natten lång. Öppet till 05.00.
Castro har sommarklubben öppet lördag kväll och där har även Golden Ladies fest på lördagen.
Gretas och klubben Matahari har Glitter och Glamour-show med Tranzmission ikväll fredag. Två dansgolv har klubben som självklart även håller låda lördagar.
Sommartid har Gretas/Matahari öppet från 18.00 onsdag till lördag.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2006-06-30 16:44:12