Klubbliv

Enligt Nöjesguiden är Slick den enda klubben i Stockholm som spelar knullelectro. Jag kan inte påstå att jag känner till den genren, men jag blir omåttligt nyfiken. Daniel Bergqvist och Asynja Gray utlovar ”vild svettig hångeldans till den bästa av den finaste dansbara musiken”. Det låter bra. Asynja står för souldängorna och benbrottsdiscon, medan Daniel levererar elektroniska underverk som han smugglat in från San Francisco. Detta kommer att kryddas med heta hiphophits, fjollig rock´n´roll och snuskindie.

Som om det inte var nog kommer även det intressanta elektropopbandet Zeigeist från Göteborg. Deras liveframträdanden skvallrar om galna kostymer och rekvisita, de bjuder på mer show och performance än vanliga gig. Musiken luktar lika delar Kate Bush och Leonard Cohen som The Knife och Queen of Japan. Se mer på The Zeigeist.

Klubb Slick vänder sig speciellt till folk som kanske inte är som alla andra. Så vill du vara som folk är mest kanske du har roligare någon annanstans. Eller inte. Stället har kallats för queer-indie-krazy-artsy-punk-soul – och de säger inte emot. Alla som gillar att dricka, dansa, ragga, hångla och träffa roliga människor är välkomna!

Plats: Kägelbanan, Södra Teatern, Mosebacke Torg 3, T-Slussen.
Öppet: 21:00-02:00
Dagar: Varje lördag under juli och augusti.
Ålder: 20 år
Pris: 65 kr

http://www.klubbslick.se

Publicerad: 2006-07-01 08:00:00