Så här skriver Nanne:
”Det känns oerhört tungt och overkligt att behöva skicka ut detta pressmeddelande för att berätta att jag med omedelbar verkan ställer in alla sommarens framträdanden, däribland ”The Heart Break Tour 2006″. Detta efter att jag upptäckt en knöl i bröstet och nu fått bekräftat att det är bröstcancer. Det första steget blir operation snarast möjligt med efterföljande behandling.
Att drabbas av detta omkullkastar hela ens tillvaro, inte minst när man som jag har en familj med tre barn.
Tillsammans har jag, min familj och mina närmaste anhöriga, en tid av ovisshet och behandlingar som väntar. Jag ber därför allra ödmjukast om hänsyn att inte söka göra några vidare intervjuer angående detta i dagsläget.
Jag kommer att ta en dag i sänder och ägna den närmsta tiden åt att tillsammans med min familj ta mig igenom det som behövs för att förhoppningsvis kunna tillfriskna snart.
Kram!
Nanne Grönvall”

Detta är andra gången på kort tid som en väldigt populär artist berättar att hon drabbats av bröstcancer. Gayikonen Kylie Minogue drabbades för ett år sedan men är lyckligtvis på bättringsvägen och planerar en comeback i rampljuset senare i år.

Vi på QX sänder våra varmaste kramar till en av våra största svenska schlagerfavoriter och hoppas på tillfrisknande för underbara Nanne.

Publicerad: 2006-06-28 17:42:30