Glad Midsommar!

I och med Midsommarhelgen brukar det bli tomt på gayställen som håller öppet. I Stockholm är det dock inte helt omöjligt att roa sig om man vill stanna i staden.
Läderklubben SLM har öppet på fredagskvällen som vanligt mellan 22-03.
På lördag kväll är det mixad midsommarfest vilket betyder att både killar och tjejer som är intresserade av fetischstilen är välkomna. Midsommarbordet står uppdukat från 19.00 och inbjudna klubbar är LASH, Club Sade, Dekadance och VikingBears. Från 22.00 är de som inte äter Midsommarbord välkomna. På festen spelar Jörgen Andreasson.
På Club Connection är det öppet hela Midsommarhelgen. Fri entré såväl fredag som lördag och musiken står Christer Broman och Inca för.
I helgen släpper Connection även biljetterna till Miss Gay-festen den 2 augusti. Och 18-årsgräns gäller i entrén (i vanliga fall 23 år).
På Midsommardagen är det så öppet som vanligt på Lino där man firar årets ljusaste helg. DJs är Eggers i klubben, Edward kör schlager och Anders har hand om gården.

Stängt och öppet i helgen: Roxy har stängt hela helgen öppnar igen tisdag, Mandus stängt hela helgen öppnar måndag. Klubb Intern på Bysis har stängt Midsommarafton.
Torget har stängt midsommarafton, midsommardagen öppnar man 17.00. Populära Sibirien har stängt hela helgen och öppnar på måndag. Göken har stängt i helgen och öppnar på måndag. Side Track har stängt Midsommarafton och öppet Midsommardagen. Mälarpaviljongen har stängt Midsommarafton men öppnar igen Midsommardagen.
Chokladkoppen stänger 19.00 på Midsommarafton och 11.00 öppnar man på Midsommardagen. Copacabana har stängt Midsommarhelgen och öppnar måndag.

GÖTEBORG
Den mixade klubben Gossip har öppet hela midsommarhelgen med fri entré. Vill man fira midsommar ute med Gossips gäster så sker det som förra året på Azaleadalen, bakom fågelhuset i Slottsskogen. Blir det dåligt väder flyttar firandet in på Gossip.
Gretas har stängt på Midsommarafton, men öppnar igen med midsommarfest på lördagen till 04.00 på morgonen.
Castros klubb SommarCastro har öppet alla lördagar hela sommaren, så även Midsommardagen.

Malmö
Stängt på Indigo fredag och Club Havanna på lördag. På Wonks Midsommardagsfest kommer ”Superstar”DJs Dawn Patrol Modelling till klubben. SLM har stängt sin bar på Midsommarafton.

Notera att Midsommar inte firas i Norge och Danmark (i alla fall inte lika hysteriskt som i Sverige och Finland) så en tur till Oslos Skeive Dager eller till Köpenhamns nöjesliv kan vara ett alternativ till nubbe och sill på landet!

http://www.skeivedager.no/

Publicerad: 2006-06-22 16:19:44