”Homosar i sommarstäder”
Ska du likt tusentals andra svenskar semestra på klassiska semesterorter som Tylösand, Halmstad, Borgholm och Karlskrona? Vi har tagit gaytempen på dessa orter genom att prata med dom som vet bäst, lokalbefolkningen.

”Det är lite konstigt att jag inte är bög”
Anders Lundin är vår favoritkille. Som ordtrixande Allsångsledare, som killen som styrde upp Vendela i Melodifestivalen och som underhållare i långköraren R.E.A. För oss berättar han varför han älskar sommarjobb, kärleken till tjejkläder och hur konstigt det är att han själv inte är bög…

”Vad lyssnar kändisarna helst på i sommar?”
Vilka låtar bränner kändisarna ner på sina egna cd-skivor i sommar? Vad lyssnar Tiina till i solstolen eller i bilen? Vad har Andreas Lundstedt för spellista i sin iPod? QX tjuvlyssnade i några kändisars hörlurar.

Fredrik Reinfeldt
I en serie artiklar i QX kommer vi att intervjua partiledarna fram till valet i september. Denna månad träffar vi moderaternas Fredrik Reinfeldt. ”Jag känner mig helt säker på att moderaterna i dag är ett väldigt bra parti för homosexuella”, säger Fredrik.

Himlen runt hörnet? Snart börjar Stockholm Pride 2006
31 juli till 6 augusti kommer Stockholm åtgerigen att invaderas av bögar, flator, fjollor, transor, butchar, femmer, bi-folk och stolta föräldrar… Det har återigen blivit dags för Stockholm Pride. Vi presenterar det bästa från Prideprogrammet, intervju med DogTag-designern Magnus Skogsberg, ordföranden Ulrika Westerlund, invigningstalarna Amelia Adamo och Jan Guillou samt artisten som gjort årets Pride-låt, Christer Lindarw.

Städning, ett rent nöje för Evelyn
i som har följt programserien Äntligen hemma i TV4 har kanske den senaste tiden fått en ny favorit i Evelyn Kjellberg som lyckas får städningen att se både enkel och rolig ut.

Miss Gay Sweden
Under Pride ska Miss Gay 2006 koras. Vi har kollat in kandidaterna.

Dessutom…
…presenterar vi vår sommarredaktör Magda Gad. Vi har träffat Anders ”P3 Homo” Olsson som ger sig ut på turné med Sommartoppen. Vi har sett filmer som ”Sanna lögner” och ”Poseidon”, lyssnat på nya skivor från Madonna, Will Young och Nick Lachey och läst Liza Marklunds nya bok. Dessutom välkomnar krönikör Mats Strandberg alla till ”Bögstadiet”.

Publicerad: 2006-06-21 00:00:00