Party

STOCKHOLM
Sommarhettan slår till i helgen igen och det är klokt att befinna sig nära vattenlinjen. I alla fall dagtid. Inne i stan är det Mälarpaviljongen som ligger skönast till. Öppet till sen kväll nu när det är varmt! En kaffe på Copacabana är ett annat tips – innan eller efter ett dopp vid Tantolunden eller gaydelen av Långholmen.
Vill man uppleva mer skärgård och vidga horisonten finns såväl Vindö Krog på Värmdö som Nackas Koloni på landet och Storholmens krog intill Lidingö (båt från Ropsten) att äta på eller ta en öl efter badet.
Efter en dag på gaybeachen är det klokt att ta sig till Gamla Stan. Där ligger såväl Chokladkoppen för kaffesugna, som krogarna Torget och Mandus för mat och vin-sugna. Dessutom har Gamla Stan berikats med lyxigt sköna Leijonbaren i Hotel Victorys hus. Och såväl Riddarkällaren (Lino) som Connection har bar och korg öppen dagtid. På väg till Mälarpaviljongen är det en klok idé att passera Göken som inte bara har en stor uteservering utan också en ny bar.
Connection är det ikväll fredag besök av ”en sexig bartender”. På utegården spelar Warren Jon. I morgon lördag är det Emil Hellman som sköter musiken.
Klubb Intern på Bysis, med sin sköna utegård, har blivit allt mer populär. Huvudsakligen en tjejpublik i mixade åldrar. Ikväll fredag spelar Michelle och Karin och därefter Virlani från Bastard. Passa på att festa idag – nästa fredag på Midsommarafton är det stängt.
Het fredagskväll på Lino med salsa och latinska rytmer när Thomas Gyllings klubb XL Bar Barsil hyr in sig i lokalerna. Inte gayklubb, men gaysnällt såklart. Lördag har Lino JJ i klubben, Andreas i schlager och Anders på gården. På söndag är det klubben Hangover och liksom Patricia har man specialpriser på såväl mat som dryck. Dj är JJ och ”chillout” på gården. Öppet mellan 17-03.
I höst har läderklubben SLM den första svenska GaySkin-weekenden. Ikväll kan man få lite försmak på det kalaset då klubbens helgtema är ”Gummi, Sportkläder och Skins”. För de svettiga är det fotbollskläder och för de som vill bli ännu svettigare är det gummi och så skinheadsen får svettiga fötter kompenserat av luftigare stil på skallen! I morgon fortsätter temat om än inte så strikt och Dj är Geoff Gains – housegung alltså!
Fotbolls-VM, som nu börjat bli spännande, kan man följa på såväl Roxy som Side Track.

MALMÖ
Ikväll fredag är det pub på Indigo med karaoke ledd av Francesca. Öppet mellan 23-03. Och lördag kväll går i salsans tecken då Club Havanna har fest i lokalerna.
Wonk är det DeeJay Johnny och Magnus som spelar och Wonk kör karaokebaren. SLM har baren öppet ikväll fredag.

GÖTEBORG
Castro har sommarpub ikväll fredag och lördag kväll är det sommarklubben som kör på Haket. Gretas har Tranzmission som artister lördag kväll och klubben öppet såväl fredag som lördag. På mixade Gossip är det klubböppet varje kväll med extra fart på helgerna.

HULTSFRED
På lördag avslutas veckans Hultsfredfestival. Slutfesten sköts av Monday Bar och DJs är bland andra SLAM och Deepgrove. Atalntis arena håller man till på i festivalområdet och för att hetsa upp stämningen ännu mer så finns dragshowgruppen Cunigunda på plats.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2006-06-16 13:40:02