Party

GÖTEBORG
Helgen domineras av den lesbiska festivalen som pågår i stan. Det blir i samband med den två större kvinnofester. På lördag kväll är det fest på Kellys och på söndag kväll (satsa på klämdag alltså!) blir det stora kvinnofesten på Henriksberg. På söndagspartyt uppträder Honky bach and the graceful, Even cowgirls get the blues och Dyke alert. Dj för festen är stockholmsklubben Interns Malin och Lisa liksom Soulflower productions.
På lördag kväll har dessutom Golden Ladies fest för homo- och bisexuella kvinnor över 30 år. Man håller till på Haket där även Castro har öppet på ett av våningsplanen.
GayStraight2Hell firar 1 år och tar därefter sommaruppehåll. På festen har Universal Pop Lab
sin release och det blir inspelning av deras nya video och dessutom uppträder Zeigeist live. Det utlovas extrainslagen Dildo Mania & Tårtorgie. DJs är Eric Length och GS2H.
Gretas är det jämn vecka vilket innebär att Tranzmission uppträder på lördag och ”sprider glamour och glitter”.

MALMÖ
På lördag blir det storkalas på Wonk då Londonklubben >B>Salvation äntrar lokalerna med sin två DJs Per QX och D’Jonny. Upplagt för en het dansnatt alltså! GoGoBoys dansar, Lola ToneDeath och Vega Karaokebar kompletterar.
Indigo är det ikväll Francesas karaokepub och i morgon Tjejfest.
Vi kan passa på att tipsa om att det på onsdag öppnas en sommarklubb för stans gayfolk. Buddah Lounge blir då >B>Flamingo Bar med resident Daniel Berg. Nytt tillhåll onsdagar sommaren ut!
SLM är det ”Speedo-party” på lördag. Läderklubben satsar på badbyxor för de som tänder på de plaggen. På fredag är det barkväll. Öppet för medlemmar.

STOCKHOLM
Det är inte bara i Göteborg det blir mycket flatstämning i Pingst. I Stockholm har MouseClub fest på lördag kväll. På scen står West End Girls och Annelie Rydé. En lång radda DJs spelar natten lång. Förköpen är slut, men man kan komma i god tid till dörren som öppnar 22.00 – så häng på låset!
Club Sappho har fest också dom på lördag kväll. De håller till i närheten av Roxy med sin fest.
På fredagens Klubb Intern i Bysis lokaler på Hornsgatan är det såväl fri entré, skön utegård (sol lyser idag fredag!) och dans till 01.
Lino kan man på lördag kväll dansa tll Edward af Sillénz på schlagergolvet igen. >B>Jörgen Andreasson spelar på stora dansgolvet och Anders sköter utegården.
Lino Hangover kör för andar gången fest på söndag.
På grannklubben Connection spelar ikväll fredag Warren Jon och i morgon, när tjejerna tar över Kolingsborg, är det Emil Hellman som sköter dansgolvet på moderklubben.
SLM är det bar fredag och på lördag spelar Eje på dansgolvet.

På fredagskvällar är det lite extra gaysatsning på Leijonbaren i Gamla Stan. Bli medlem på plats och ges möjlighet att få rabatter. Baren idé är lite coolare och sobrare stil med såväl bar som restaurang.
Gamla Stan bjuder dessutom på Torget med bar DJs, Mandus med hög stämning och caféerna Muren och Chokladkoppen. På Söder tar du första biran på 8-åriga Side Track, vinet på Roxy och fikar på Copacabana eller prövar nya Kafé Tjärlek. På Kungsholmen slinker du förbi Göken efter besöket på Mälarpaviljongen och fikat på Anna på Kungsholmen. I Vasastan missar man inte ett besök på Populära Sibirien.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2006-06-02 13:53:18