Partyhelg

Som vi tidigare skrivit om är det just nu Baltic Battle i Stockholm. Läderbögarnas årliga storfest med gäster från övriga Europa.
Men det är inte bara SLM som har läder/fetischfest nu i helgen i Stockholm. Kaos-Worlds klubb Bunker har fest på lördag kväll med budskapet ”Stripping is a way of living”. Musiken står Jean, Pamela och Marcus för. När SLM har sin huvudfest i Medborgarhuset så tar lesbiska läderklubben Lash över lokalen på Wollmar Yxkullsgatan. Bad Bird Ball heter Lash-festen på lördag kväll och alla kvinnor som gillar stilen är välkomna ner för att bli medlemmar.
Även den mixade fetischklubben Dekadance har fest lördag kväll. Info finns på hemsidan och klubben ger information om plats och arrangemang till medlemmar. Och medlem kan du bli via deras hemsida.

Är man inte intresserad av fetischscenen så håller såklart såväl Connection som Lino öppet i helgen.
Connection har ikväll gäst-DJ Warren Jon som kommer från Sydney och just nu jobbar på Chokladkoppen i Stockholm. Dj:at har han gjort på bland annat Stonewall Vip Bar, Venus Room och Flinders Hotel. På lördag kväll är det Emil Hellman som spelar. Från Majsan och Mirre meddelas att en ny omgång biljetter släppts för tjejfesten MouseClub nästa helg.
På Lino är det öppet lördag och JJ är tillbaks på stora golvet. Andreas kör schlagerrummet och Anders spelar på gården. Påpekas bör att krogen Riddarkällaren nu är igång så du kan äta middag på Lino numera! På söndag har man premiär för klubben Lino HangOver med mat som passar temat och housegolvet i full gång. På söndag är även Navids klubb Sundays at Café Opera igång och det är Dj Pamela som spelar, percussion av Elias och GoGo Superstar Juan-Pedro dansar med The Sparkling Crew.
Patricia har som vanligt öppet på söndag med Babsan som värdinna!
Regnig helg betyder att det är paviljongen på Mälarpaviljongen som rekommenderas, eller barutrymmet under tak. Krogarna/barerna SideTrack, Roxy, Mandus, Göken och Torget fungerar som bra förfestarställen.

MALMÖ
Wonk har besök av artisten Evan som deltog med ”Under your spell” i Melodifestivalen och firar samtidigt 3-årsjubileum på klubben Deep. Innan midnatt är entrén 50 kronor och efter 100 kronor. DeeJay Jonny och Wonk står för musiken och Belinda har karaokebaren igång.
På Indigo är det stängt fredag kväll och personal och gäster åker till Kristianstad för att delta i protesten. På lördag kväll är det Club Havana som har fest i Indigos lokaler.
På SLM är det klubbkväll ikväll fredag och i morgon specialfest på temat FF.

GÖTEBORG
På klubben Gossip är det mixad gaysnäll party hela veckan. Fredag och lördag styrs av Dj Dejan som resident. Och på Gretas är det partyöppet hela helgen.

KRISTIANSTAD
Efter dagens manifestation mot hatbrott och homofobi är det öppet i lokalen. I morgon lördag är det Flower Power-fest med dragshow och öppet till 03.00,

LANDET RUNT
På RFSL lokalen i Borås är det fest lördag kväll på temat Gay Disco.
I Skövde har RFSL Skaraborg vårfest på lördagskvällen. Festen hålls i Scandic Hotells källarplan och insläpp för de som inte äter festmiddagen är från 21.00

Publicerad: 2006-05-26 16:46:28