Redan ikväll tisdag smygstartar schlagerveckan. På Torget är det gaypremiär för Carolas nya skiva och den som kan sin Carola har dessutom chans att vinna ett exemplar.

I Stockholm sänder följande barer och klubbar såväl torsdagens som lördagens finaler på storbild: Mandus, Torget och Side Track.
Även Roxy visar schlagern på storbild såväl torsdag som lördag.
– Sedan kommer vi att visa fotbolls-VM på storbild så det flyger bollar bland flator och bögar, säger Lotta på Roxy.
På Connection är det stor schlagergala på lördag. Schlagerbögarna är på plats och kan (för den som vågar) utmanas i schlagerkunskap. Förfesten startar 20.00 och man kan boka VIP-bord, men först till kvarn gäller.
Schlagergala blir det även på grannklubben Lino som öppnar upp redan klockan 20.00 på lördag. Storbildsskärmar sätts upp både på utegården och inomhus. Vis av erfarenhet så kommer med all sannolikhet även SLM ha igång schlagergalan i sina lokaler på lördag. Men sedan blir det andra toner med Dj Alpha.
Bitch Girl Club har fest på lördag och självklart blir det storbildsTV och schlagerdisco i Panormabaren, utöver det vanliga dansgolvet.
Helt schlagerfri torsdag och lördag på gaybarer får man om man besöker kungsholmsställena Göken och Mälarpaviljongen liksom caféerna Copacabana och Chokladkoppen.
För den som helt enkelt inte vill ge upp så har Blue Moon bar en ny schlagerbar öppen torsdag-måndag från 23.00 varje vecka,

I Göteborg har Gretas stor schlagerkväll på lördagen. Storbilds-TVn är på! På Castro är det också Storbild och en speciell schlager-meny är framtagen, Öppet från 17.00 och samma kväll har Arne Nilsson release för sin bok ”Såna på Amerikabåtarna”.
Mixade stället Gossip har alltid schlagerbar på torsdagskvällen, så nu på torsdag lär det smälla extra högt! På lördag har Deep sin våröppnade och gayvänliga schlagerparty-klubb öppen: mottot är Flärd, Fest och Glamour!

I Malmö har Indigo besök av Havanna Club på lördag kväll så de schlagerintresserade går förmodligen till Wonk som denna kväll har tillvalet ”goes Eurovision”.

QX har Ronny Larsson på plats i Aten och han lämnar rapporter direkt från Eurovision under veckans gång, med start på onsdag natt.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2006-05-16 17:16:24