Stockholmstrauma

Nope, vi skojar inte. Efter att Lars-Åke Wilhelmsson i ett tv-program berättat att både det ena och andra hänt i båtens mörka hörn ryckte tillsynsmyndigheten ut och ordrade ”tröja på!” för barkillarna och frisinnade gäster:
– Vi fick order om att den manliga personalen inte längre fick servera i bar överkropp vilket gaypubliken uppskattat, berättar Lars-Åke för Gayradions ”Kompazz”. Inte heller besökare tillåts alltså att ta av sig på överkroppen när de dansar i discot för i sådant fall väntar hemgång.

Vakterna har alltså fått strikta order om att avvisa besökare som inte är helt påklädda (vilket antagligen inte är ett jätteproblem nu, men kanske i sommar….):
– Det hela är så dumt, givetvis har jag inte varit med om att folk haft sex på båten, säger Lars-Åke Wilhelmsson, som hoppas att attityden mot detta lilla påhitt mjukas upp längre fram och att gästerna återigen får se en bar torso eller två.
Du kan lyssna på intervjun med Lars-Åke i gayradions ”Kompazz” från och med i natt (där han för övrigt berättar att han aldrig kommer att överge sitt alter-ego Babsan och mer om vad som händer på Patricia i vår…)

Gayradion FM 95.3

http://www.gayradion.nu

Publicerad: 2006-04-10 23:00:00