Party

STOCKHOLM
På Moatje i city är det klubb Tribalism ikväll fredag. DJs är Pamela Leal Viñals, Nicklas Paus och Jörgen Andreasson. Öppet mellan 22-03, från 20 år och uppåt.
På Connection är det Christer Broman som spelar fredag och på lördag inleds kvällen med transklubben Switch och när dansgolvet drar igång blir det Emil Hellman som sköter musiken.
Linos lördagskväll har uppställningen JJ på klubb-golvet, Edward af Sillén på schlagergolvet och ute på gården Anders.
Fredag kväll på samma plats är det Angel då klubben har ett trance-golv där Anneli och resident Johnny Boy spelar. Housegolvet sköts av JdotP och klubben är mixat gayvänlig..
På SLM är det bar fredag och på lördag är det Nicklas Paus som spelar. Ungdomssektionen har öppet på söndag och från onsdag 5 april ändras öppettiderna på just onsdagar. Numera är har dessa dagar öppet 21.00 till midnatt medan fredag och lördag är det öppet som vanligt.
Gayklubben Bunker har lördagsöppet på H62 på Söder. Springbreak är temat och det är fri entré före 23.30. Dj är Marcus.
På söndag får Patricia konkurrens av Navids nya klubb Sundays at Café Opera. Musiken står Pamela, Jörgen och Marcus för. Det blir GoGo-dansare och så skapar så klart Caféet en speciell stämning. Öppet till 03.00. Klubben är inbokad april ut!

GÖTEBORG
Zappho har klubbkväll för kvinnor som är 28 år och uppåt på lördag. Samma plats som vanligt och garanterat samma bra stämning om än lite mer moget! Dj MIa spelar och Tipping the Velvet i loungen.
Queer lämnar stan och drar till Oslo. Dj Aron med värdinnorna Krizz DeeLIght och Miss Fluffy visar framfötterna tillsammans med klubbdrivarna Fia och Henke.
Hemma i stan är det Gretas som sköter nattklubbandet fredag och lördag kväll. Eftersom det är jämn vecka nu så är Tranzmission på plats och sprider Glamour och Glitter!
På SLM är temat CTB och man håller till på Karl Johansgatan!

MALMÖ
Här har läderklubben SLM öppet fredag som vanligt. Och i morgon är det ”Vårmiddag SOS”.
På Indigo är det ungdomsfest ikväll med Francescas karaoke. Ett arrangemang av RFSL Ungdom och det finns ingen åldersgräns. Dock gäller självklart 18 år i baren. Lördag kväll är det Vagon variety som har fest i lokalerna.
På Wonks lördag spelar DeeJay Jonny och Lola ToneDeath och Belinda har karaokebar.
Dolce Vita har lördagsschlager på Hipp.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2006-04-07 18:31:02