På besök i Madeleine Pyks värld
Av de tusentals intervjuer vi gjort genom åren på QX kommer vi aldrig glömma dagen då vi intervjuade konstnären Madeleine Pyk. Hon är en av de häftigaste tjejer vi någonsin träffat. Trots sina 72 år är hon varken en gammal dam eller en tant. Hon är som en sprallig tjej i någon barnbok av Astrid Lindgren.

Vi ger er: Martin Rolinski
Efter succén med Melodifestivalen och en hedrande andraplats vill vi så klart veta mer om BWO:s frontman Martin Rolinski. Vi träffade honom för att ta reda på allt om hur Alexander Bard är som chef, hur BWO uttalas och vem han tycker är Sveriges sexigaste kille…

Closets are for clothes
Vissa sitter och trycker i garderoben, andra har lämnat den för länge sedan. QX åkte hem till tre som slagit upp garderobsdörren och fyllt den med en massa annat.

Kristdemokraternas Göran Hägglund i stor intervju
Kristdemokraterna har inte precis gjort sig kända som ett ”bögkramarparti”, men deras partiledare Göran Hägglund ställde trots det utan tvekan upp på att intervjuas i QX. Han är lite trött på att det alltid är Kristdemokraterna som får symbolisera motpolen när det gäller hbt-frågor. ”Vi kristdemokrater har varit utsatta för en hel del tuffa påhopp” säger Göran till QX.

QX checkar in på Q i Berlin
QX älskar att bo på hotell. Det spelar ingen roll om vi checkar in på ett enkelrum på Statt i Flen eller på världens stiligaste hotell i Berlin, Q.
Nu ljög vi…

Emelie ligger i lumpen
QX har besökt Emelie som just nu gör lumpen och delar rum med nio 20-åriga killar på logementet i Skövde.

Dessutom:
Alexander Skarsgård om sin roll som transvestit i nya filmen ”Kill your darlings”, Mats Strandberg varnar för barn, Susanna Edwards som regisserat svenska homofilmen Keillers Park berättar att hon själv börjat glänta på garderobsdörren, vi listar 10 minnen från Melodifestivalen, recenserar nya skivor från Pink, BWO, Da Bauzz och Velvet. Vi har sett filmer som Keillers Park och läskiga When a stranger calls, vi pratar med Mats Pehrson som har gjort konst av After Dark och så har vi läst böcker som ”Bisexuell”, ”Pervers” och ”Är klänningar farliga?”, plus en hel del annat.

Publicerad: 2006-03-29 00:00:00